Gå til innhold

Skal du ha Dragon's Dogma ?  

55 stemmer

  1. 1. Skal du ha Dragon's Dogma ?

  2. 2. Hvilken Plattform



Anbefalte innlegg

Hei søkte litt og fant ingen egen tråd om Dragon's Dogma så tenkte og lage en. Gleder meg til dette spillet og har preordret det og kjøpt all dlc tilgjenglig så jeg er klar for helga :dribble: Hva synes folket om Dragon's Dogma? Synes selv det ser ut som en interessant blanding av sjangre og er spent på hva Capcom har fått til i spillet.

 

 

Diverse Anmeldelser:

 

http://www.gametrailers.com/video/review-hd-dragons-dogma/730329

 

http://www.ign.com/articles/2012/05/21/dragons-dogma-review

 

http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-18-dragons-dogma-review

 

http://www.gamer.no/artikler/111287/anmeldelse-dragons-dogma/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Venter spent her. Elkjøp sendte det i går tidlig så ble litt skuff over at det ikke kom i dag. Men, jeg overlever vel en dag til med venting. Har forhåpninger til spillet, men har ikke skrudd de for høyt opp. Dog er det jo bra å lese noen anmeldelser som er positive.

 

Bestilte selv fra Gamezone.no og det ble sendt i går så har det i dag forhåpentligvis og ja har også litt forventinger til spillet men holder mine også litt lengre nede.

Lenke til kommentar

Au da. Jeg kan jo prøve.

Som du sikkert har lest så starter det hele med at en drage stikker av med en viktig del av kroppen din. Uten å si for mye så vil du etterhvert ha den tingen tilbake.

Verden er stor, og du står fritt til å gå dit du vil. På din vei vil du møte masse greier som ønsker å sende deg til evigheten og til tider så vil de lykkes svært godt med det. De vil rett og slett være for kraftige. Men, etterhvert som du lvler opp så er det jo ingenting som hindrer deg i gå tilbake for å ta hevn for det som skjedde før. Forøvrig svært tilfredstillende.

Når det gjelder combat så er den langt mer engasjerende enn for eks. skyrim. Du må i større grad bevege deg og bruke diverse taktikker.

For å hjelpe deg på veien har du en main pawn, dette er en "sekundær" karakter som lvler opp sammen med deg og som får nye abilities underveis.

 

Klasse og rase på denne main pawn bestemmer du selv. I tillegg kan du "leie" 2 andre pawns som følger deg. Gjennom et online system "leier" du andre spillere sin pawn og de kan leie din pawn. Ofte opplever du at din kommer tilbake og har gjort seg noen erfaringer mens de har hjulpet andre. Kanskje tatt ut en "boss" og lært noen taktikker som de bruker for å hjelpe deg når du treffer samme fiende.

Du kan velge om du vil dele din pawn med hele "verden", dine venner eller ikke i det hele tatt.

 

som jeg sa så er verden stor og det er ingen quick travel...som jeg vet om ihvertfall. Men det gjør det bare artig. Tiden på døgnet spiller en stor rolle og når det er natt og mørkt så er det..mørkt. Veldig mørkt. Du er dernest hjelpesløs om du ikke har med deg en liten lampe.

I tillegg så er det slik at det er forskjell på hvilke mobs du møter i om dagen og natten. Og noen quest update vil du kanskje kun få når det er mørkt.

 

Rent grafisk så når det ikke helt opp til Skyrim, men for min del spiller det liten rolle. Jeg trives i verden, og lar meg lede avgårde på turer i øst og vest for å oppdage mer. Som i skyrim så er det mulighet for å drive med harvesting, lage potions etc. Har ikke satt meg så mye inn i det enda.

 

Må innrømme at jeg bare har gjort et par quest så langt da jeg har brukt en del tid på å lære meg spillet. Føler ikke at jeg blir holdt i hånden hele veien og må igjennom en del "learning by doing". Mulig jeg er treg i toppen.

Men jeg kom inn på et sted hvor jeg fant en stol og der satt jeg med ned å hadde en samtale med min main pawn. Hun spurte meg om jeg var fornøyd med måten hun jobbet på. Snakket hun for mye eller for lite ? Brukte hun rett taktikk i kamp, og sånne ting. Var faktisk litt artig. Rene jobb intervjuet.

 

I kamp må man virkelig passe på stamina. Dersom du går tom så blir du satt helt ut en liten stund og er ikke i stand til å angripe eller forsvare deg. Det samme gjelder dog fienden slik jeg har opplevd det. Som du kanskje har sett av bildene mine så har jeg latt meg fascinere av muligheten til å løfte opp fienden og kaste de utfor et stup eller lignende. En utømmelig kilde til barnslige latterkick !!!

 

Du finner en demo på xbox live og psn. Men kanskje du kan se anmeldelsen fra gametrailers.com.

http://www.gametrailers.com/video/review-dragons-dogma/730328

 

PS: Fant ut at fast travel er mulig, men kostbart og med visse begrensninger.

I følge lenseoftruth så er det en generell oppfatning om at PS 3 versjonen av spillet er hakket bedre enn på xbox.

Endret av firberblad
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Goblins med surprise angrep

post-13661-0-30994000-1337991103_thumb.jpg

Noen angrep funker best bakfra.

post-13661-0-32118500-1337991110_thumb.jpg

Flammehav

post-13661-0-36981800-1337991118_thumb.jpg

Top-down attack

post-13661-0-40476200-1337991125_thumb.jpg

Nærkamp

post-13661-0-96953000-1337991128_thumb.jpg

 

Bildene burde seff. vært av bedre kvalitet, men får ikke til bedre med den innebygde photo funksjonen i spillet.

 

Og ja Realzi, du har helt rett. Det er en perle av et spill. Ihvertfall i mine øyne.

Endret av firberblad
Lenke til kommentar

Liker at det spiller en stor rolle med tanke på hvilke våpen du bruker mot forskjellige fiender. Er ikke bare å denge løs dersom du bruker helt feil våpen. Måtte en ogre nede i en hule, og brukte litt tid der på å finne ut hva jeg skulle bruke. Men når den koden var knekt så var ikke kampen helt håpløs. Fikk noen valg på et quest på samme sted og jeg sitter nå med en ullen følelse av å ha tatt feil valg. I den grad det er mulig.

 

Litt artig at mine pawns forsikret meg om at de ville følge meg uansett hvilket valg jeg tok. Men valget var mitt og mitt alene.

 

Fikk ny armor i dag :)

post-13661-0-61116700-1338028697_thumb.jpg

 

Og VM i kasting fortsetter og i dag gikk det først utover en archer av den slemme sorten.

post-13661-0-33299700-1338028740_thumb.jpg

 

Dersom noen vil låne en mage så er det bare å søke på Nimera (om det er mulig). lvl 21

Endret av firberblad
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...