Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Nå som jeg skal flytte har jeg et lite dilemma. Det er hvordan jeg skal få fraktet TV'en. p.g.a. plassmangel ble TV-esken kastet når den ble kjøpt.

 

Det jeg da lurer på er om noen vet hvor man kan få tak i en ny eske? skal transportere den fra Sør-Norge til Nord-Norge, så vil trenge en eske til den.

 

TV'en er en Samsung UE46D8005

 

Har hørt med forhandlere som selger denne TV'en, men er ikke mye de kan hjelpe med.

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...
Videoannonse
Annonse
  • 1 år senere...
Gjest medlem-329093

Ok jeg fikk transportert min ihvertfall, men nå har jeg kjøpt ny TV for en stund siden og den gamle står bare i veien, men synes den duger som hytte-TV. Men er det noen som vet om noen tjeneste som kan transportere en TV og en blurayspiller, samt en liten bordantenne, alt uten esker, til en overkommelig pris? 600 km. strekning. Er det ikke noen sånne apper hvor man kan finne folk som skal samme vei f.eks. eller noe? Jeg regner ikke denne 40 tommer LCD TVen og blurayspilleren som ikke tar antennesignal som mye verdt, kanskje en tusenlapp til sammen, selv om de kostet litt over 10 000 til sammen å anskaffe i sin tid. Men siden de ikke skal brukes så mye så er jeg litt imot å kjøpe nytt for jeg må uansett få dem transportert litt over 30 km. hvis jeg skal kjøpe nytt fra butikk lokalt der nede så da koster det jo sitt det også, blir kanskje billigere å sende disse "gratis" tinga 600 km. enn 3 mil frakt med elkjøp varebil...  :hmm: men både her jeg bor og der hytta er, er liksom ad omveier...

Endret av medlem-329093
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...