Gå til innhold

Hva spiser du til frokost og lunsj?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg spiser en/1 skål musli med lettmelk til frokost. Lantmannen Go'Dag heter den. ( http://www.retthjem.no/produkter/index.aspx?intshopcmd=&maingroup=654585&group=29147&prod=116213 )

 

Til lunsj spiser jeg tre knekkebrød med enten ost, skinke eller salami/spekepølse eller hva du nå enn vil kalle det... :p

 

Jeg spiser det ganske enkelt fordi jeg syntes det er godt, samtidig som det er sunt og ikke så mange kalorier. (Jobber med å gå ned i fettmasse og opp i muskelmasse)

Lenke til kommentar

Hopper over frokost, hvis jeg skal spise lunsj prøver jeg spise mager vaniljekesam, evt med noe bær i, sinnsykt godt, lite kalorier, mye proteiner.

 

Ellers omelett eller proteinshake. Trenger du mer karbo hadde jeg kjørt masse havregryn/musli med banan/jordbær og melk

Lenke til kommentar

Er ikke noe frokostmenneske, men til lunch spider jeg oftest knekkebrod med hjemmelaget syltetoy (eple og druer) uten sukker eller annet soppel i. Er ikke saa sott som det du kjoper paa butikken, ogsaa smaker det omtrent hundre ganger bedre :) Kan blandes inn i havregrynsgrot for at den skal smake bedre/mer, ogsaa gir det litt mer variasjon.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

må ha frokost jeg. kroppen trenger mat hele tiden. det blir enkel frokost med havre og melk og rosiner. + proteinshake. lunch skal egentlig være kl. 10.00 med fisk og pasta og igjen 13.00 med det samme. men er ikke på dietten for øyeblikket, så blir et horn med egg og salami + grønt og halv liter melk. sørger for å drikke nok vann gjennom dagen.

Lenke til kommentar

Det er få "ting" som er sunnere, billigere og raskere enn brødskiver, hvis det oppå er sundt!

 

Til vanlig bruker jeg brød, både til frokost og lunch.

 

Er jeg på jakt og i et tungt terreng, spiser jeg også en porsjon med oppbløtt korn (m/div. korn sorter og frukt/nøtter/rosiner), til forokost. Fyller eventuelt opp med brød. Og grunnen er, at en "går" lengere og hardere på slikt korn. Lar det trekke i minst 5 min. Med tørket frukt i blandingen, kan en også tilsette rosiner og nøtter selv og da smaker det greit, bare med varmt vann.

 

Det er ikke sundt å "skippe" frokost og spise få måltider, hverken for kropp eller hode.

Lenke til kommentar

Frokost:

2 hjemmelagde, grove knekkebrød med ost og skinke, leverpostei eller om jeg tar helt av; reker.

 

Lunsj:

2 grove rundstykker med makrell/laks i tomat eller røkelaks/ørret.

 

Drikker vann til frokost og sukkerfri iste til lunsj.

 

I helgene er gjerne lunsjen den samme, men frokosten består ofte av en skive eller 2 og 4 egg (kokt, speilegg eller eggerøre).

 

Grunnen til at jeg spiser som jeg gjør er en kombinasjon av pris, enkelhet og næringsinnhold. Jeg er ikke så flink med frukt og grønt, men en del tar jeg igjen når det kommer til middagen. Jeg får i hvert fall i meg en grei mengde proteiner og omega 3, uten at kaloriinntaket blir for voldsomt.

Endret av Må jeg?
Lenke til kommentar

Havregryn + proteinshake med 1l lettmelk på deling mellom dem. Hver dag :)

Kald melk på korn, fører til dårlig fordøyd og utnyttet korn. Kornet bør trekkes i vann/melk, i min 5 min., da blir næringsopptaket bedre. Og mange får også unødig gass av korn, hvis det ikke er oppblødt.

Kremt kremt: så du vanner brødskiva di også før du har pålegg på? ;)
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Spiser frokost etter 16oo (periodisk faste) og da: 3 SS lakseolje, 1 SS sanasol, 1 vitaminbjørn, 50g havregryn med vann i mikroen i 2-3 minutter og masse kanel på med en halvliter melk til. Samt 50gram whey etterpå.

Lunch ca 20oo: 200gram kjøtt/fisk/fugl, 20-30gram poteter, ris eller pasta.

Kvelds ca 23oo: 5000iu d-vitaminer, eggerøre på en skive speltbrød, egg og bacon på en skive speltbrød, eller 2 kokte egg med bittelitt kaviar på en skive speltbrød med en halvliter melk til og 50gra, whey etterpå.

 

Dette nesten hver dag.... WINNING :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar

400g Kyllingkjøttdeig og en boks mais til frokost, et beger cottage cheese og en boks tunfisk til lønsj, kyllingfilet og fullkornpasta til middag, egg/shake/brød til kveldsmat.

 

Har faktisk fått beskjed av sjefen at jeg ikke får spise tunfisk til lønsj på jobben, da han har mottatt klager fra andre ansatte. Hvorfor må tunfisk smake så godt og lukte så sterkt? :(

Lenke til kommentar

Havregryn + proteinshake med 1l lettmelk på deling mellom dem. Hver dag :)

Kald melk på korn, fører til dårlig fordøyd og utnyttet korn. Kornet bør trekkes i vann/melk, i min 5 min., da blir næringsopptaket bedre. Og mange får også unødig gass av korn, hvis det ikke er oppblødt.

Kremt kremt: så du vanner brødskiva di også før du har pålegg på? ;)

kremt, når man lager brød så blandes korn/mel og væske (+++) , før brødet er spiseklart så settes det i ovnen der væsken, tro det eller ei, varmes opp. Hvis brødet du spiser er laget på en annen magisk måte så er jeg veldig interessert i å vite hvordan.

 

ontopic; til frokost spiser jeg oftes en yoghurt på toget på vei til jobb, og lunsj er alt fra brødskiver med pålegg til skikkelig midagsmat (fisk, pasta, supper, chilli....)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...