Gå til innhold

Diablo 3: Hvilken class spiller du?


  

141 stemmer

  1. 1. Hvilken class spiller du?

    • Barbarian
      36
    • Demon Hunter
      24
    • Monk
      28
    • Witch Doctor
      22
    • Wizard
      31


Anbefalte innlegg

Tenkte å sjekke hvilken class folk spiller.

 

Så folkens, kommenter hvilken class dere spiller/har tenkt å spille, og hva som er bra/ikke bra med denne classen?

 

 

Selv er jeg Wizard, følte jeg gjorde dårlig damage i starten, men tar seg fort opp nå. Er lvl 15 atm. Tenker å rolle en barbarian etter dette :)

 

 

Da har jeg lagt ved en poll! :)

Endret av Extremer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Første ble en female WD som har fungert ypperlig helt fra start. Er lvl 16 nå og bruker plague of toads som primary, firebats med direbats rune (som kun sender ut én stor bat) som secondary. Ellers bruker jeg zombie dogs med rabid dogs rune og har nettop begyntå bruke zombie charger. Rent spillmessig bruker jeg PoTs på enkeltfiender og små packs, direbats mot fiender som er lenger unna/prøver å evade samt bosser. Møter jeg på større packs bruker jeg først soul harvest for å buffe DPSen før jeg sender ut en serie direbats eller zombie chargers.

Lenke til kommentar

Sliter med å bestemme meg, så har gått gjennom hele betaen med alle fem klassene for å teste de litt en siste gang før jeg satser på en klasse. Tror nok det blir Demon Hunter, men Barbarian er også morsom. Interessant nok synes jeg Barbarian var den suverent kjedeligste klassen i Diablo 2, men her er den en av favorittene.

Lenke til kommentar

PS: Kunne det kanskje blitt oprettet en poll, så det er lettere å se hva som er mest/minst brukt her på forumet? (=

 

Står klart og tydelig i førstepost at han ikke vet hvordan han gjør dette, vil du se en poll må du legge ved instrukser om hva han skal gjøre for å få det til.

 

Selv spiller jeg monk og er på level 18, er i starten av act II, gleder meg til eksamen er ferdig og kan begynne å spille på alvor.

Lenke til kommentar

Demon Hunteren min er level 18, men selv om den har vært morsom frem til nå har slaktingen begynt å gå feil vei. Nå er det jeg som blir slaktet... :blush: Men heldigvis har Diablo 3 en fin måte å få ut litt frustrason på. Det er bare å spille barbar. :p

 

Er det bare jeg som synes det er utrolig morsomt å vente til en zombie holder på å krype opp av bakken, og så ta en Ground Stomp på ham? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...