Gå til innhold

En skikkelig fotokonkurranse på diskusjon.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Da er stemmer talt opp og premieutdeling kommer straks.

Det var lite som skilte så når det gjalt folk med like mye poeng så måtte vi skille på antall stemmer.

1. plass Superparanoid 6 poeng

2. plass Vslettevold 4 p

3. plass Inc 4p

4. plass Breni 4p

 

Alle 4 send meg adresser slik at vi kan fordele premier.

 

Når det gjelder fotokonkurransen så avsluttes den her for min del når jeg har fått delt ut premier. Hvis det er noen som ønsker å overta stafettpinnen videre så kan jeg gi noen tips. Det bør være en fotokonkurranse her på forumet, men det er avhengig av at noen tar et ekstra tak.

Vil berømme tomsi42 som alltid har en finger med i spillet i slike sammenhenger. Men vi kan ikke alltid lene oss på han, så håper noen andre føler kallet.

Takk til Aetius som har stått på litt ekstra og støttet oss og takk for alle flotte bidrag i konkurransen.

Lenke til kommentar

Jeg vil benytte sjansen til å takke Substitute for innsatsen han har lagt i denne konkurransen i høst.

 

Jeg kjenner at jeg trenger en pause i forhold til konkurrasner og utfordringer; så jeg kommer ikke til å starte en ny runde akkurat nå.

Og jeg benytter sjansen til å takke arrangører, sponsorer og stemmere.

Håper på videre drift av denne løsningen :)

Lenke til kommentar

Da skal alle premiene være på vei eller kommet frem.

 

Det er på tide med en liten idemyldring. Noen som har gode forslag til andre måter å gjennomføre fotokonkurranse på her på forumet? Det er jo en fin måte å engasjere og få oss til å tenke annerledes på og utvikle oss som fotografer.

 

Kluet er å få med flest mulig folk. Det klarte vi i 2 av 4 runder denne gang. Men jeg tror vi skummer toppen av isfjellet her. Det er mange der ute som kunne vært med, som enten glemmer det ut eller ikke anser premiene som interessante? Hva vet jeg. Skulle vi laget en mailgruppe for "konkurranse" slik at vi sender ut mail til alle som er interessert, slik at alle hadde fått påminnelse el lignende. Faren er å spamme allerede fulle postbokser rundt omkring.

 

Hvis noen har gode forslag så er det interessant hvis det blir en konkurranse på et senere tidspunkt.

Endret av Substitute
Lenke til kommentar

Her er hva jeg hadde i tankene.

-Denne konkurransen oppdaget jeg først i akam chattetråden, som den dann og vann vankeren jeg er. Kanskje ha en bedre "highlight" av konkurranser og som ikke hele tiden bli "dyttet" bakover som tiden går?

-Første gangen jeg leste stod det ikke noe om premier (som jeg fikk med meg), det dukket først opp nederst på en av mnd trådene jeg snublet over i chatte tråden.

- Så var det selve konkurransen. Først var jeg skeptisk etter å ha lest diverse andre tråder med stemmesanking med ditto juks som tilbehør. Når premiene er av en sånn kvalitet kan det lett føre til juks. Det burde være en begrensning på hvem som kan stemme, f.eks brukeren må minst ha vært aktiv i x mnd. Samt at egen bruker ikke kan stemme.

-Det siste som fristet var muligheten til å være med i sammenlagt konkurransen for hele året. med ditto større sjanse for å vinne heder. Mitt lille innspill her ville være: Å velge mellom 5000 kr eller 1 uke/mnd på forsiden til ditto stor tabloid/nettside, så ville forsideeksponering være mitt første valg. det er nå mitt valg.

 

Det var det jeg hadde på hjerte nå :)

Endret av Inc
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Da jeg ikke har vert aktiv på diskusjon på en stund har jeg ikke fått med meg konkurransen, men jeg er meget enig med Inc forsideeksponering er verdt meget mye mer en 5000 kr.

 

Ellers så har jeg vert igjen om mange a trådene med oppgavene å selve utførelsen måned til måned virker solid. men som det ble nevnt så var det ikke den største oppsluttningen.

 

Om det er noe jeg kan hjelpe til med så skal jeg være så behjelpelig som mulig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...