Gå til innhold

Her fikser de PC-en din


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Klarer man ikke fikse det slev, kan man forlite.

Det er min mening.

 

Tja, å blåse bort støv og bytte harddisk er noe man burde greie selv , å feilsøke og finne ut hva som gjør at systemet er ustabilt er nok ikke alle som får til uavhengig av hvor flink man er med fingrene og til å google på nettet.

Man må ha en viss intuisjon for å finne ut hva feilen på Pc'er er faktisk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Panasonic Thoughbook? Da har man vel løst alle problemene med uhell for en stund ;) Lit tung men (A) tralala

For prisen av 1 stk Toughbook får man ~5 stk ikke-pansrede PCer med tilsvarende specs. Ryker nr 1 så har man 4 i reserve osv. Man skal herje bra mye med PCene sine før det lønner seg å velge Toughbook.

 

Bytte HK i stasjoner 2-3 min.

Bytte hk i laptop 10 min om man må flytte brikkene.

Da vet jeg hvem jeg skal kontakte neste gang jeg trenger en sånn operasjon. Du skal til og med få en timepris på 1000 kr. Så fremt du holder tidsskjemaet ditt selvsagt. :green:

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Det er IKKE ofte jeg legger til kommentarer her, men dette måtte jeg bare kommentere! Bytte HK på en stasjonær 2-3 minutter? ja jøss! Kanskje om det ligger løst inni maskinen og det er alt som er i den. Jeg bytta HK på min PC i går faktisk, og det tok meg en drøy time da man må ut med skjermkort, ut med kjøling til CPU, rense kopper på den samt CPU, bytte over osvosv. tok meg ca en time.

Når det kommer til laptop har jeg bytta HK i et par, og det tar fort et par timer siden det er så mange skruer og komponenter som må skrus ut. Men er jo bra bra du kan dette! du burde starte eget verksted War!

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Nå har jeg bygget over 300 pcer, så det bunner i hvor fort man klarer å skru.

Jeg fikk 3 pcer i deler 0200 om natta og dro til usa 0500 samme natt.

Da var alle 3 oppe, klokket til 4,6 , hadde inn ubundu med foldingscript som jukset til 12 cores og foldet + pakket til turen på 3 timer.

 

Har en deltidsjobb i butikk hvor folk leverer inn pcer til service, 3-4 uker etterpå henter de pcen og på arket står det " renset vifte " " oppdatert bios " ting folk kunne ha gjort selv på 3 min.

post-64596-0-18702800-1336659166_thumb.jpg

post-64596-0-42770800-1336659172_thumb.jpg

Lenke til kommentar

2-3 min på HK skifte klarer jeg ikke, om jeg peiser på kanskje 15 minutter, men jeg beregner heller en time og bruker tid på å få kabler og slikt liggende bra og forsikre meg at jeg har koblet alt korrekt så jeg slipper å reise inn i kassa fordi jeg hadde glemt en SATA kabel eller ATX kabelen for eksempel :p

Men jeg er enig i en del av det andre som sies her, ikke faen om jeg noensinne leverer PCen på verksted, da er det RMA av en viss komponent som er defekt og det fikser jeg selv som de fleste andre her på forumet.

Lenke til kommentar
Klarer man ikke fikse det slev, kan man forlite.Det er min mening.
Klart at alle burde kunne bytte hovedkort og diverse komponenter. På samme måte som alle burde kunne bytte motor i bilen sin, kan man ikke det kan man for lite. Eller?

 

ja da kan man for lite..for jeg gjøre begge deler:-P

  • Liker 1
Lenke til kommentar

elsker HW verksteder, duften av loddebolt...hmm (ikke så godt med støvete pc lukt:(

 

hadde en fyr som leverte en Pc inn til meg for x antall år siden, den stod på soverrommet og han røyka - det var som å utforske en gammel hule- fy pøken det var ille støvete.

Lenke til kommentar

Lurer på hvor mange av kundene dems som opplever at PCen blir enda rarere 2-3 uker etter at den har vært til reparasjon hos dem. Støvsuge PCer er fy-fy - i alle fall hvis du ikke har et system for å bli kvitt den enorme statiske elektrisiteten som en støvsuger genererer. Med andre ord er det IKKE noe man skal drive med hjemme. Da bruker man luft på boks eller en oljefri kompressor, helst med vannavskiller. Selvfølgelig må man passe på at man ikke bare pakker støvet lenger inn i maskinen.

 

Jeg sluttet i alle fall å støvsuge datautstyr etter at en CRT-skjerm tok fyr et par uker etter at jeg støvsuget den for ganske mange år siden.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Dette er med andre ord stedet du ikke ønsker å ha noe kontakt med..."

HELT riktig! Ba om å få byttet inverteren på laptopen min, men de byttet: Hovedkort, heatsink, harddisk, skjerm, tastatur, batteri og all mulig slags plastikk... Og så forventer de at jeg skal ta regninga?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Klarer man ikke fikse det slev, kan man forlite.Det er min mening.
Tja, å blåse bort støv og bytte harddisk er noe man burde greie selv , å feilsøke og finne ut hva som gjør at systemet er ustabilt er nok ikke alle som får til uavhengig av hvor flink man er med fingrene og til å google på nettet.Man må ha en viss intuisjon for å finne ut hva feilen på Pc'er er faktisk.

 

Og Microsoft er til liten hjelp når det kommer til feilsøk...

Lenke til kommentar

Man skal vel ikke bruke støvsuger i PCen vel? Tenker da på statisk elektrisitet.Saxy98

Brukte støvsuger en gang, å aldri mer !!

Ville nok i stede investert Falcon XL dust off safe gas funker ypperlig :)

 

Fattern klagde på at PCen som er 1 år gammel var treg og slo seg av, bestilte et par flasker ozone gas. Når jeg skrudde opp PCen hang støvet etter døra på kabinette og cpu/hk var overfylt med støv, når jeg brukte den gassen var PCen som ny da han fikk den :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...