Gå til innhold

Diskusjonstråd for Company of Heroes 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig interessant. Ser ut til at de hinter om en russisk kampanje og/eller fraksjon i MP. Får bare håpe at de ikke blir motparten til tyranids (tenk russisk doktrine anno WW2) - for det er jeg ikke veldig interessert i.

 

Noen lærde her som kan oversette hva det står på den siden?

Lenke til kommentar

Satt meg egentlig aldri inn i det første spillet, til tross for at jeg kjøpte det på salg for noen år siden. Allikevel klarer jeg ikke å gjøre annet enn å glede meg enormt til dette spillet. Ikke bare-bare å ligge på 93/100 på metacritic.com, så det lover jo godt for CoH2. Blir heller aldri lei av rts fra WW2, så bra dte ble lagd en tråd, da jeg var for lat til å gjøre det selv (vurderte det faktisk).

Endret av Ferb
Lenke til kommentar

Er det samme utviklere som det første spillet? Husker jeg spilte CoH vanvittig mye når det kom ut, et av mine favoritt RTS spill igjennom tidene. Fyrte det opp igjen når det ble relansert med en slags F2P modell men følte ikke markedsmodellen passet til et RTS spill.

Lenke til kommentar

Årets beste spillnyhet for meg. CoH er uten tvil det beste RTS jeg har spilt og en oppfølger med den røde arme kan ikke bli feil. Her skal det forhåndsbestilles så fort som overhodet mulig!

Helt enig, håper det blir en verdig oppfølger, noen som vet hvor lenge de har jobbet med det? Release early 2013 virker veldig raskt hvis de startet først nå.

Edit: forøvrig veldig kult å få spille noen andre enn amrikanerne i kampanjen for en gangs skyld :p

Endret av latslask
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...