Gå til innhold

Samsung Galaxy S III er lansert


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"A perfect mix between nature and technology. Truly made for humans"

Tror jeg blir kvalm. Skulle tro det var en parodi? Har de virkelig sniffet så mye gass fra smeltet plast at de tror de har oppfunnet hjulet hjulet på nytt?

Har ikke hver telefon opp gjennom tidene vært laget for nettopp mennesker? Blir så dumt å ha dette som ypperste salgsargument.

 

Ja, den ser snasen og teknologisk nyskapende ut, men lovprisningen vil jo ingen ende ta

De har tydeligvis lært av Apple :p stakkars Vindicator som har vært så stolt av at Samsung ikke drev på med slikt tull :p

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Og der ble spekulasjonene mine om nok et knekkebrød til virkelighet. Da er det bare å glede seg til Windows Phone 8 :)

 

samsung kan jo fortsatt finne på å lage en mobil med wp8 som ser like stygg ut.. men skjønner hva du tenker :) håper w8/wp8 og microsofts økosystem slår an!

Lenke til kommentar

Det smerter meg å si det, men jeg synes Samsung blir mer og mer lik Apple i det meste de gjør, dessverre. Virker som de fokuserer mer og mer på software enn hardware. Jeg har nemlig alltid likt Samsung fordi de b.l.a. har presset markedet m.t.p. hw specs, men ser nå at det har endret seg. De har jo ikke engang opplyst om hvor mye RAM den har (ala Apple). Ikke har de nevt GPU heller, som jeg kan forstå siden den har samme GPU som SGS2 (mali400, selv om den er klokket høyere)

Sorry Samsung, dette holder ikke for meg hvertfall. Hadde den enda hatt Mali-T604 hadde jeg i det minste vært intressert, men når de disker opp med en pentile skjerm i tillegg, så blir det litt for mye å fordøye.

De fleste software løsningene som SGS3'en har kommer til å blir porta til SGS2'en uansett. (hallo xda:p)

Hopper over denne og holder meg til SGS2'en min et år til for så å vente på SGS4 som om et år bør ha quad A15 + Mali-T658.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...