Gå til innhold

The Elder Scrolls Online - Diskusjonstråd


  

138 stemmer

  1. 1. Hvilken fraksjon skal du spille i ESO?

    • Daggerfall Covenant
      29
    • Ebonheart Pact
      64
    • Aldmeri Dominion
      43


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei

 

I mangel på et aktivt norsk/skandinavisk guild for Ebonheart faction, har vi nå dratt i gang et skandinavisk guild,

"Five hundres companions". Vi er rundt 50 stk og har vår egen TS-server. Vi har fokus på det sosiale.Det er ingen krav til spilletid eller ferdigheter. Vi er idag en gjeng nordmenn og svensker som trives med å spille sammen og hjelpe hverandre.Vi spiller for det meste PvE men med sporadiske eventyr i PvP.

 

Hvis det er interessant så kan du sjekke ut:

 

500companions.guildlaunch.com

 

 

Elder Scrolls Online guild for nordmenn og svensker

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg regner med det går bra om du kjøper det nå, ellers blir det mange hissige brøl fra spillere, jeg har selv bare spilt ESO i en måned, men planlegger å gå tilbake til spillet når det blir sub-free. Gleder meg faktisk, uansett om spillet fikk mye hate, har eg fortsatt fått mer joy av ESO enn f.eks GW2, WOW osv.

 

Håper bare de har gjort noe med coopen, som var meget skuffende iforhold til oppdrag and such..

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Bare her det tar evigheter å få lastet ned spillet? Startet nedlastingen i går kveld og er bare på 9% nå. Laster ned med 200 kb/s.... Nettet her er godt for 700.

 

Virker som om nedlastingen har fryst seg et par ganger siden det bare er på 9%

Endret av VaporHead
Lenke til kommentar

Startet en Nord Sorc som var inspirert av en featured build på TESO siden, siden jeg ikke hadde peiling på hva jeg vill spille, men kan ikke si de var så alt for bra.

 

Er bare i lvl 15 eller noe, så vurderte å starte en ny char.

 

Å si at det ikke var noe bra blir helt feil når du kun er level 15 da. Vedder en hundrings på at du mangler 80% ++ av skills og passives. :tease: Sorc er en flott klasse, fungerer bra som burst DPS, sustained DPS og healer. Du kan til og med spille melee DPS med stamina gear, latterlig gøy :)

Lenke til kommentar

 

Startet en Nord Sorc som var inspirert av en featured build på TESO siden, siden jeg ikke hadde peiling på hva jeg vill spille, men kan ikke si de var så alt for bra.

 

Er bare i lvl 15 eller noe, så vurderte å starte en ny char.

 

Å si at det ikke var noe bra blir helt feil når du kun er level 15 da. Vedder en hundrings på at du mangler 80% ++ av skills og passives. :tease: Sorc er en flott klasse, fungerer bra som burst DPS, sustained DPS og healer. Du kan til og med spille melee DPS med stamina gear, latterlig gøy :)

 

Mente ikke at Sorc er en dårlig klasse, men fant ut at det buildet jeg lvla etter brukte skills som ble nerfa når 1.6 kom. Noen passives og lightning surge var vel de viktigste så vidt jeg har fått med meg.

 

Tror jeg kommer til å fortsette med charactern en stund til, evt får jeg bare bruke den som crafter, får se hvordan jeg liker ESO når jeg kommer nærmere/til end-game content.

Lenke til kommentar

Personlig holder eg meg til Daggerfall covenant. ER ikke så veldig glad i dette Champion points systemet da det går altfor treigt. Har kommet en patch idag som eg snart skal teste som vistnok skal gi raskere CP i f.eks pvp som eg stortsett holder meg til. 

Om du skulle ha startet å spille nå (PvP), hvilken klasse og hvilken faction ville du valgt?

Lenke til kommentar

Sorc eller NB - Ebonheart pact. Men det kun fordi klanen min og alle vennene mine spiller på EP. Ikke bry deg om hvilken allianse som har flest spillere, velg heller den der dine venner spiller så du slipper å spille alene :) Det er flere PvP servere, og det er gjerne forskjellige allianser som leder på disse serverene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...