Gå til innhold

Steam får fjernnedlasting (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er vel samme om pc står på eller ikke. Et poeng må jo være at man kan laste ned til pc om den står på eller ikke. Dvs, om den ikke er på, så legges det i kø, og lastes ned når pc blir skrudd og Steam starter. Kan være greit om man snubler over en review/artikkel/tips som gjør at man vil huske det f.eks.

 

Mange har på pc døgnet rundt. Enten det er som mediasenter, folding@home, server eller til å laste ned torrents osv. Jeg har det ikke, men synes likevel en funksjon for å kjøpe spill eller legge demo i kø kunne vært praktisk til tider.

Lenke til kommentar

Å legge i kø så man kan laste ned når PCen blir slått på går fint, men personlig ser jeg ikke helt vitsen. Alt man sparer er noen minutter mens man leter det opp. Det er jo bare å sende en link til seg selv, så slipper man hele fjern-nedlastingen. Selv 3DS kan jo laste ned ting når den går i hvilemodus, så det burde ikke være vanskelig å laste ned til PC når den er i hvilemodus.

Lenke til kommentar

Det er jo ikke slik at man tilfeldigvis kommer over en tittel man bare må ha, stort sett har man siklet allerede 2-3 år før tittelen kommer. Poenget er at man har muligheten til å installere spillet med en gang man kommer hjem. Om man har PC på 24t i døgnet eller bare akkurat den dagen det er release er da fullstendig irrelevant.

Lenke til kommentar

Nå har vel de fleste minst 70 Mbps hastighet ned hjemme uansett, så bør ikke være et problem å laste ned når man kommer hjem.

 

Tipper godt under 5% av befolkningen har minst 70 Mbps gitt, og det fordrer at steam leverer den hastigheten når nye poppe spill kommer også.

 

AtW

Endret av ATWindsor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...