Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Din mening - funker det å bli sammen med eksen?


Anbefalte innlegg

Heisann!

Jeg har i en årrekke fundert mye over hva som får folk til å prøve på nytt gang på gang på gang. Noen har ingen eksakte tall på hvor mange ganger de har slått opp og blitt sammen igjen. Personlig kjenner jeg ingen som har slått opp og blitt sammen igjen hvor forholdet har fungert, selv om det bare har vært slutt en gang.

 

Hva mener dere?

Bør man ta hintet allerede ved første bruddet, eller bør man prøve igjen om man tror det skal fungere? Kjenner dere noen som har blitt sammen for annen gang, hvor forholdet faktisk har fungert over lengre tid?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror det skal være mulig å bli sammen igjen og unngå de gamle problemene, men det forutsetter at den "skyldige" parten eller begge partene har modnet og er bevisste på hvorfor problemet oppsto til å begynne med. Statistisk sett er det de unge parene som lettest gjør det slutt, men det er ingenting i veien for at disse skal kunne prøve igjen når begge er blitt eldre. Selvfølgelig kommer det an på hvilke følelser og hvor dype kutt bruddet førte med seg. Et par jeg kjenner har vært sammen i rundt et år nå for andre gang. Det ser ut som det fungerer fint for dem, men jeg vet ikke hva bakgrunnen for bruddet deres var.

Lenke til kommentar

Å bli sammen med eksen igjen er det beste valget jeg har gjort i mitt liv.

 

Etter vi ble sammen igjen har vi fått to nydelige jenter, er forlovet og har det så godt sammen som aldri før :-)

 

Det samme med to av mine kolleger. Det er utrolig hvor bra en pause på et par år kan være for et forhold.

kan jeg spørre hvorfor dere slo opp først?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

det spørs jo alltids på grunnen til at man slår opp, om man skal greie å bli sammen igjen.

det kan jo være at dere ikke vil ha langtidsforhold og slår opp, men når den ene parten kommer tilbake så blir dere sammen igjen.

masse annet også, men som folk sier før meg her, man må få klarert i det som var grunnen til at dere slo opp.

men mange ganger så går forhold dårlig pga. dem går i beina på hverandre og er sammen hele tiden, dere trenger litt alenetid enkelte ganger og forholdet går mye bedre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mye bra her!

Det er et godt poeng at man virkelig må få klarnet opp det som var problemet.

Du har et poeng Kim, at ei pause kan være bra.

Det sies jo at man ikke vet hva man har før man har mistet det. Sånn sett kan jo forholdet bli mye sterkere andre gangen. Morro å høre at det ordner seg for enkelte. Tydelig tegn på modenhet hos begge parter i forholdet vil jeg si. Det krever jo en evne til selvinnsikt, tilgivelse, tillit og utvikling.

Endret av idny
Lenke til kommentar

da må jeg også nevne at jeg har blitt sammen med eksen igjen. andre gangen har til dags dato vart lengst og kunne ikke hatt det bedre. skal også si det at vi begge har modnet litt osv. håper dette forholdet varer ut! noe jeg er fast bestemt på :)

 

vil ikke si hvorfor det ikke funket sist gang enkelt og greit fordi jeg vet ikke om fruen vil at jeg skal blotte fram personlige ting.

 

Endret av probin
Lenke til kommentar

Jeg er fremdeles glad i eksen min, og hun er glad i meg. Men om det funker? Nei, det har vi begge innsett. Hvorfor vet vi ikke, jeg trur det er fordi vi er ved to forskjellige steder i livet. jeg vil utdanne meg mere og vente litt med å sette meg ned. Hu er ferdig utdannet og trives i jobben sin og er derfor klar for ''neste fase''. Heldigvis er vi gode "venner" og snakker om forholdet/fremtiden vår daglig.

 

Jeg vil si at å bli sammen med eksen sin er en problemstilling for den enkelte person. Dersom dere fremdels har følelser for hverandre og begge er keen på å ett nytt steg, så ja.. Grunnen er at dere allerede kjenner hverandre og tørr kanskje litt mere. Dessuten er sexen mye bedre med eksen enn med en random/ny jente - :w00t:

Endret av The_Tom
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjempebra å høre litt go'historeier!

Det er sant, om det blir slutt for at man er i forskjellige faser, så er det godt mulig å bli sammen når man begge har slått seg til ro ja.

 

Jeg kom plutselig på at jeg kjenner ei som gjorde det slutt med typen for noen år siden. De blei sammen igjen. Nå er de forlova og har to nydelige barn, ei jente på 4 og en temmelig fersk liten kar. Men jeg har ikke så mye kontakt med de lenger..

Lenke til kommentar

Man blir sammen, og finner ut at det ikke funker. Så går man rundt, prøver kanskje å finne en annen, man mislykkes, man blir ensom, man husker det gode man hadde med eksen, det trygge, det kjente. Så blir man sammen igjen. Synes det er veldig naturlig.

 

Samtidig tror jeg ikke det er så lurt, fordi en nøkkelsetning her er "man husker det gode", og ikke nødvendigvis det vonde som fikk forholdet til å gå i oppløsning i utgangspunktet.

 

Men man kan jo også vokse av motgang. Kanskje det er noe med mannen hun ikke kan leve med, det blir slutt, de blir sammen igjen, og hun gir ham en ny sjanse. Hun ofrer litt for å være med han, og lærer seg å takle det.

 

Tror ikke det er noen fasit.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...