Gå til innhold

NETTsidePRISEN 2012 til Dag Alveng


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mange flotte bilder!

 

Dag Alvengs side er iallefall den enkleste. Men jeg synes ikke nødvendigvis den er den beste.

 

Linken til Agurtxane Concellón sin side har feil i URL, mangler kolon etter http. Og den går til bloggen og ikke til selve websiden hans.

 

Ellers synes jeg den var noe rotete. Aldri bra når det dukker opp nye menyer på forskjellige sider når man klikker seg innover. Og det er vanskelig å vite hvor man til enhver tid er.

 

 

Erik Sæther Jørgensen. Oj, særdeles uheldig bruk av horisontalen. Den fordrer nesten en Mac mus hvor man kan scrolle horisintalt med swipe. Ikke bra.

 

Jeg synes Arne Strømme sin side fortjener en plasse lenger opp. Han har som den eneste så langt jeg har sett valgt mørk bakgrunn, som generellt er bedre for presentasjon av bilder. Enkel og grei presentasjon hvor bildene er i fokus, kun ispedd noe visdomsord for hver kategori.

 

Til å begynne med synes jeg at det også her var noe irriterende at menyen på venstre side ikke kom frem før man førte musepekeren over den. På den annen siden så man man jo berømme ham for kreativitet ved måten han har mikset navnet sitt med menyelementene!

 

Flere rakk jeg ikke å se på. Men jeg stusser litt over rangeringen, samt kategorien "gjenbruk". Gjenbruk av hva da?

Lenke til kommentar

Jeg håper ikke dette går på webdesign, fordi alveng.com var rett og slett en dårlig nettside.

Den mangler konsistens, utnyttelse av plassen er elendig og om man trygger på 'shop' så er det lang vei tilbake.

Den ene gangen er innholdet til venstre, en annen gang er det i midten og noen ganger er det midt imellom de to. Sist men ikke minst så var den dørgende kjedelig.

Lenke til kommentar
De 10 beste forslagene ble i en finalerunde gitt poengsummer fra 1-10 i kategoriene innhold, design, brukervennlighet og gjenbruk.
Da skal det vel vanskelig gjøres å få mer enn 40 poeng.

 

Uten å vite det sikkert antar jeg at det maks poengsum fra hver dommer er 40. Med fire dommere vil da maks poengsum være 160.

 

Men som sagt, jeg bare tipper.

Lenke til kommentar

Bare dette ikke blir en kåring for profesjonelle fotografer eller profesjonelle designere som driver med foto. Da har hvermansen lite å stille opp. Det burde vært en kategori for profesjonelle fotografer (de som har foto som hovedinntektskilde) og amatører, samt en klarering av hvorvidt webdesignere kan være med i konkurransen.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...