Gå til innhold

Test: A.C.Ryan Veolo


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den må jo klare å bitstreame lydstrømmen til forsterkeren i utgangsounktet. Det hjeloer jo ikke at forsterkeren din kan gjøre ekstra mange 0 og 1 om til ekstra god lyd, hvis 0-ene og 1-erne ikke kommer frem i utgangspunktet.

 

I følge specsene HW lister opp støtter den ikke DTS-HD (eller HD MA), eller Dolby TrueHD. Det burde et mediesenter til 1300kr definitivt klare.

Lenke til kommentar

Som i dekode? Hvilke utganger mener du denne boksen skulle sendt analog 7.1/5.1 lyd gjennom?

 

Bitstreaming er ikke noe som går av seg selv, det må støttes av hardware og software. Og DTS-HD (MA), eller Dolby TrueHD er de mange slike bokser som ikke støtter.

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Har selv en boxee box, men er åpen for alternativer (har også hatt pocorn, linux osv som medisenter). Hvordan vil dere sammenligne denne med boxee'n ? Bedre/dårligere ?

 

Har selv en Boxee Box, men tenkte å erstatte denne med en Android-boks som kunne kjøre Spotify, Netflix, XBMC etc.

 

Når det gjelder Veolo har jeg bare ett råd: Styr unna. Den står evig fast på Android 2.2, og er ikke kompatibel med Google Play eller Android Market. Skal du installere programvare må det skje gjennom nedlastede .apk-filer eller via tredjeparts appstores. Man vet vel fra telefonen hvor godt de funker og hvor sikre de er...

 

Selve bruken er også sub-par. På min enhet insisterer enter-knappen på at den står rett til venstre for w. Det er bare q'er som dukker opp når jeg trykker på den. Dette rettet seg ikke etter fw-upgrade, noe som i seg selv var en artig prosedyre.

 

Heldigvis var ikke denne blitt liggende over angrefrist før jeg tok den i bruk, slik tilfellet var med en AC Ryan Playon! HD2 Mini. Den ga jeg bort da jeg kjøpte BoxeeBox'en.

 

Resultat: retur søkt 12 timer etter mottak. Når oppgjøret for dette kommer skal pengene investeres i en annen Android-basert enhet, sannsynligvis en TizzBird F20 eller liknende.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...