Gå til innhold

Android-rettssak kan gi dyrere mobiler


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jaha? Hvor «mye» er det som tyder på at sluttbrukerne får regningen? Siden dere synes å basere dette på ingenting, mener jeg.

Fantasisk. Psesielt "Oracle kan ved en seier nemlig kunne kreve en royalty per solgte Android-enhet, i stedet for å kreve at Java-motoren endres slik at den ikke lenger krenker Oracles patenter."

 

At Oracle kan kreve lisenser i stedet for å kreve endringer i koden, betyr det selvfølgelig ikke at Google ikke kan velge å endre koden. Og hva er det sannsynlig at oogle gjør i et slikt scenario?

Lenke til kommentar

Jaha? Hvor «mye» er det som tyder på at sluttbrukerne får regningen? Siden dere synes å basere dette på ingenting, mener jeg.

 

Vel, siden det er oss sluttbrukerne som skaper inntektene til Android så er det vi som får regningen uansett.

 

Det stemmer bare indirekte. For Googles del er det ikke sluttbrukerne som er kunden, men annonsørene. Google er et reklameselskap. Om Google gjør det dyrere å drive reklame på internett, vil det neppe påvirke prisen på mobiltelefoner.

Lenke til kommentar

Prisen google tar er basert på auksjoner og ikke gjennom fastsatt pris. Men google trumper jo gjennom med flere patentbrudd og de var klar over det før utgivelsen av android men valgte å ignorere det, så får vi se hva utfallet blir.

Ganske snodig at du kommer med en slik kommentar når ingen vet hva utfallet blir.

 

Jeg har lest hele opplegget mellom Oracle og Google og jeg kan si at det ser svært dårlig ut for Oracle etter hva jeg ser. Skal ENORMT MYE til før Oracle får igjennom det dem vil.

 

EDIT: What matters now is: can Oracle copyright APIs and can it copyright a computer language? That's what the trial is now about, and the answers to both questions matter enormously to the software industry and to FOSS. Oracle wants an injunction, of course, but it seems so unlikely that could happen on these facts that it's apparently just a tactic to get Google to do what Oracle wants, as Oracle lawyer David Boies just admitted.

Endret av Vindicator
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...