Gå til innhold

Lakusland v3 - 1.14.4 endelig


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det med broer må vi bli flinkere på :p Nå er det masse små dirt-broer overalt. Kanskje prøve å lage litt mer skikkelige veier og broer som går rundt omkring?

 

Prøver også å oppdatere førstepost her, men forumet lar meg ikke så jeg må vente til den buggen er fikset...

Lenke til kommentar

Edit: Wow, så blir jeg bannet også.. Anbefaler ikke akkurat at folk bygger broer for å si det sånn..

 

Du skjønner hvrofr du ble bannet, ikke sant? Du leste det som sto at det var midlertidig og at du blir unbannet i morgen også, ikke sant?

 

Når du spammer gjentatte ganger og nekter å stoppe er det sånt som skjer. Du har deg selv å takke.

Lenke til kommentar
Informasjon om map reset, Skylands og hva som skjer fremover.


Noen av dere har allerede sett det og for andre er dette første gang dere hører om det. De gamle verdenene er borte. Ferdig. De kommer ikke tilbake på serveren. Jeg skal lage en torrent hvor dere kan laste ned alle kartene til å bruke selv, men de vil ikke komme tilbake til serveren med mindre vi om lenge bestemmer oss for å mimre og de blir lastet opp igjen. Men det vil ikke skje på lenge. Hvorfor og hva som skjer fremover skal jeg forklare.


Etter perioder med problemer med chunk-errors og korrupte-chunks var deler av kartet buggete og lag var uungåelig til tider. De var også store, fulle av masse rart og begynte etter 1,5 år å bli litt kjedelige for en del og antallet online spillere sank ganske drastisk. Deriblant meg selv. Og å være admin for noe man synes begynner å bli kjedelig er ikke en god ting. Nyhetene om mange nye biomes og forandringer på eksisterende biomes i den oppkommende 1.7 oppdateringen gjorde at jeg tok opp muligheten om å slette kartene og lage ett nytt i en avstemning på forumet. De fleste sa seg villige til å starte på nytt i 1.7, og det var det. Map reset var bestilt til 1.7-oppdateringen. En fresh start kunne være gøy. Men om jeg hadde ventet til 1.7 med å bytte kart ville aktiviteten på serveren falt enda mer og til slutt til null. Ingen vil bygge på en verden de vet vil forsvinne om kort tid, og å betale flere hundrelapper i måneden for en tom server kommer jeg ikke til å gjøre. Penger er penger og de er bedre brukt på andre ting enn en tom spillserver. Det er her Skylands kommer inn i bildet. Siden spillerantallet allerede var relativt lavt og det var bestemt at kartene skulle resettes så jeg ingen grunn til å vente. De gamle verdenene ble slettet og Skylands er på plass mens vi venter på 1.7. Alt dere bygger og miner i Skylands vil bli tatt vare på når 1.7 kommer, hvor vi igjen lager oss en ny hovedverden. Skylands vil da eksistere sidenav den nye hovedverdenen og materialer kan fritt taes med frem og tilbake mellom de to verdenene gjennom portaler.


For de som lurer på hva Skylands er og hvorfor jeg valgte å lage en verden av akkurat den typen så er det et kart hvor hele verdenen består av flyvende øyer. Dette bringer med seg en hel haug av utfordringer som i vanlige Minecraft-verdener ikke er noe man tenker på. Å falle ut av verdenen? Aldri vært en bekymring. Å miste diamantrustningen sin pga en zombie? Aldri vært en bekymring. Det å utforske i seg selv er en litt annen opplevelse i Skylands, da det krever en del mer manøvrering enn i en vanlig verden. Kort fortalt er det en annerledes opplevelse enn en vanlig Minecraftverden og noe som kan være en morsom forandring frem til (og etter) vår nye hovedverden kommer på plass sammen med 1.7-oppdateringen. Om du hater Skylands og bare vil ha en vanlig verden må du enten vente til 1.7 eller spille på en annen server =/


Så, hva skjer fremover da, nå som de gamle verdenene er borte? Her har du en liten liste over hva som er planen. Til slutt, etter at 1.7 har kommet ut vil vi ha en normal verden med alle de nye tingene 1.7-oppdateringene bringer med seg, en Skylands verden, en Creative verden og en Minigames-verden.


Rekkefølge:

  1. Skylands tar over for de gamle verdenene og fungerer som noe nytt og en utfordring mens vi venter på 1.7.
  2. Jeg setter opp en verden for Creative og en annen for Minigames som Spleef, Arenaer, Hunger Games, Paintball og diverse andre typer spill.
  3. 1.7-oppdateringen kommer ut og jeg genererer en ny hovedverden (herved døpt Lakusland v2) som vil eksistere sammen med Skylands, Creative og Minigames-verdenene.
.


Ekstra detaljer om vår lille “nye vår”:

  • PVP er nå på i hele verdenen om nettene og av om dagen.
  • Du kan skru av PVP i områder ved å plassere en diamantblokk på bakken. En diamantblokk skaper et område på 41x41x41 hvor PVP er skrudd av. Kjekt å ha om du vil føle deg ekstra trygg.
Endret av Lakus
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er mer med at jeg prøver å lage noe for de som bor i nærheten av spawn ved å nettopp bygge en bro, men de som ikke behøver den viser sin arroganse og ødelegger alt.

 

Så... du ødelegger en bro som de rundt spawn trenger... fordi en som ikke trenger den drepte deg?

 

Skjønner egentlig ikke hva broen har med noe å gjøre i det hele tatt. Netrum drepte deg. Hvor kommer broen inn i bildet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...