Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

21 år, aldri hatt dame.


Anbefalte innlegg

Jeg er en gutt på 21 år som aldri har hatt dame. Jeg har hatt mange små dating forhold, men dette har somregel bare vært trashy jenter. Somregel har dette bare vært ons som bygde seg videre. Jeg har helt siden ungdomstiden vært en person som er glad i å feste, så dette har liksom alltid vært arenaen min for å møte nye jenter, men siden jeg er utrolig dårlig på å eskalere må jeg være veldig full før jeg i det hele tatt tørr å gjøre noe. Og jeg klarer ikke eskalere fremover i ettertid heller hvis jeg ikke får hjelp av jenta.

 

Uansett så har jeg alltid tenkt at jeg er ung, og at dette ikke er noe jeg trenger å stresse med, ting kommer til å gå av seg selv etterhvert osv. Men det later ikke til å gjøre det. Jeg er litt kresen når det kommer til utseende, jenta må være pen og ha en flott figur, ellers klarer jeg ikke å utvikle følelser for jenta engang. Jeg har alltid trodd at jeg er en som bruker lang tid på å få følelser for en jente, men har funnet ut at ikke det alltid stemmer :p

 

Hva er det som er galt med meg? Synes alle rundt meg får dame en etter en, mens jeg blir igjen aleine. Anonym poster: 13a06c45f3ef21dd62460edbd9dd55c6

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det du skriver er omtrent en replika av meg selv. Det er dog ikke noe galt med deg! Jeg fikk min første kjæreste da jeg var 23 år, og jeg regner med at det er fler av oss. Det viktigste du kan gjøre er å ikke stresse med det, så finner du nok din rette til slutt. Det som var litt morsomt for min del, var at jeg faktisk hadde kjent min nåværende kjæreste i nærmere 4 år før vi ble sammen - så det er viktig å få opp øynene ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Slapp av, de forholdene man har som ung varer sjeldent lenge. Tviler på at mange av de parene jeg kjenner som har giftet seg og stifte familie om 10 år, så den store kjærligheten kommer nok med tiden, eventuelt kan du jo opprette en bruker på en datingnettside. Er selv snart 20 og ikke hatt noen dame selv, veldig mange nesten-forhold, men jeg liker det å være fri og kunne gjøre det jeg vil.

Lenke til kommentar

Bare fortsett å møte mennesker, gjerne i forbindelse med dine interesser, og før eller siden støter man på noen det klikker bra med. Fortsett gjerne å møte disse "trashy" jentene som du kaller dem, man får virkelig uttelling for seksuell erfaring når man først kommer i et seriøst forhold, uansett hvem de erfaringene var med. :D

Lenke til kommentar

Hvorfor er det så viktig med et forhold? Føler du deg ensom og ønsker å fylle dette tomrommet? Er du sikker på at et forhold vil gjøre deg lykkelig? Handler det kun om sex?

 

Tenk nøye på dette. Personlig så er jeg ikke desperat og venter til jeg møter på en annen 'dame' hvorav vi har god kjemi.

Jeg føler meg ikke akkurat ensom, jeg har mange venner som jeg er endel med på fritiden, og jeg har også en veldig god venninne som jeg vet alltid har hatt et crush på meg, men desverre føler ikke jeg for noe mer enn vennskap med henne. Jeg er heller ikke så desperat at jeg tar hvilken som helst jente, hadde det vært tilfelle skulle jeg funnet meg en dame uten problemer. Kanskje jeg er litt for kresen iforhold til meg selv, jeg vet ikke, mange jenter sier jeg er kjekk og sånn, ikke til meg, men får høre av andre at de har sagt det om meg, Jeg er nok ingen brad pit, men jeg er litt trent og muskuløs og ser vel over middels bra ut, uten at jeg har så lett for å klare å rangere mitt eget utseende.

 

Jeg er ikke ulykkelig slik som det er nå, sett bortifra at jeg er litt betatt av en jente jeg mest sansynelig ikke kan få, så er jeg kanskje nede i en liten bølgedal, som fikk meg til å opprette denne posten her. Og det handler selvfølgelig ikke kun om sex, jeg har hatt endel følelsesløs sex og noe sex med følelser, selv om vi ikke var sammen. Og jeg synes fortsatt sexen var mye bedre når jeg hadde følelser for jenta.

 

Sånn som det er nå så føler jeg ikke at jeg møter så mange jenter utenom på fester og sånn, og de jentene jeg møter gjennom venner og slikt må det veldig mange tilfeldigheter til for at jeg i det hele tatt skal få sjansen til å møte de på egenhånd etterhvert. Eneste er jo hvis jenta tar insiativ eller faller for meg uten at jeg trenger å gjøre noe spessielt, men det skjer jo ikke så ofte og somregel ikke med akkurat den jenta jeg kunne tenkt meg noe mer med. Anonym poster: 13a06c45f3ef21dd62460edbd9dd55c6

Lenke til kommentar

Hvis det hjelper så fyller jeg 24 neste uke og har fortsatt ikke hatt en kjæreste. Så du er ikke alene. Det du kan prøve på er å snakke med jenter på vors/ute og heller få nummeret dems og avtale date noen dager etterpå. Å hooke opp i fylla har jeg funnet ut ikke fungerer for meg.

 

Som andre sier, ikke stress det. Jeg gjør det ihverfall ikke.

 

Jeg leter ikke aktivt etter kjæreste, men går heller for skjer det så skjer det prinsippet. Kjenner flere som har lett aktivt etter kjæreste bare for å ha en og da ender de opp med å slå opp etter noen måneder. Så chill out, ta det rolig og ta det som det kommer. Snakk med folk og en dag vil det klikke med en person som du veit du vil bli sammen med! ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...