Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Theo343 skrev (19 timer siden):

Jeg likte ikke Cyberpunk versjonen, den var rett og slett en motsigelse til hva cybperpunk er og minner meg mer om dagens overfladiske "hvitt, grått og sort" trend.

Selv om den kanskje ikke passer inn i forhold til hva en forbinder med Cyberpunk, så syns jeg utseendet var ganske kult, med bra farge kombinasjoner, spesielt på kontrolleren.

Halo konseptet var også griserått. Oser Halo lang vei uten at det nødvendigvis blir for mye av det gode.

Gears konseptet ser for meg ut som noe så simpelt (ikke nødvendigvis en dårlig ting) at det faktisk er noe som kunne blitt en realitet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
XtaZ skrev (På 17.12.2019 den 16.09):

 

"Microsoft confirmed to Business Insider. The next-generation Xbox consoles are actually just named "Xbox," starting with the Xbox Series X."

Avklart nå i alle fall :p Skjønner seriøst ikke hvordan det var noen tvil her og at dette har vært ett diskusjonstema rundt om på nettet noen dager nå, men det har vært underholdende. Den het jo åpenbart kun Xbox allerede fra det første sekundet navnet ble avslørt med Phil på scenen hvor 'Xbox' var i stor font med 'Series X' som en undertittel i mindre font, og ordet 'Series' i seg selv var jo også en rimelig dead giveaway.

 

5df2fac1fd9db27ab1220d22?width=700&forma

Ja, jeg så det der. 
 

Jeg synes fortsatt at det er et merkelig valg og at det ikke er sånn navn fungerer. Folk flest kommer ikke til å kalle den nye maskinen for bare "Xbox". Det samme gjelder for Lockhart.

Jeg antar at det er et spørsmål om semantikk. Nintendo kunne sikkert argumentert for at navnet til Nintendo Switch bare er "Nintendo" også.

Edit:
Microsoft: "Vår nye konsoll heter bare Xbox"

Også Microsoft: *avslutter Hellblade II traileren med "Xbox Series X"*

Endret av Leflus
Lenke til kommentar

Som jeg tror jeg har nevnt her før, så er jeg veldig interessert i Xbox neste gen. Denne generasjonen ble det PC og Switch på meg, og begge vil jeg fortsette å spille. Switch er genialt og jeg er veldig glad i Nintendos eksklusiver.

 

PCen min er ikke ny lenger, den ble bygd i etapper med siste oppgradering for snart 3 år siden. Men den funker veldig bra til de spillene jeg spiller 98% av tiden; Civ og Paradox-spill. Merker det var flere spill i nåværende generasjon som var konsolleksklusive som jeg skulle likt og spilt. Ikke minst er det flere kona også er interessert i og jeg elsker å få henne dypere inn i gaminga.  :D Hun gamet lite før hun traff meg.;)  

 

GamePass virker interessant, Xbox hadde også flere spill denne generasjonen jeg syntes virket interessant, men PS4 hadde nok flest eksklusiver jeg likte det jeg hørte om. Men totalt sett heller jeg mot Xbox neste generasjon.

 

Mye kommer dog an på hva vi får vite de neste mnd og pris. Men PCen jeg har vil kunne spille Civ og PDS-spill lenge ennå slik den er, og en 5-6k i innkjøp for en ny konsoll virker lovende som et supplement. :)

Lenke til kommentar

Begynte å leke litt med å streame spill i fra PC til Xbox one X i dag, og såg det var en app for dette. Dette måtte foregå over trådløst nett...og skepsisen meldte seg med en gang, for i mitt hode høres dette ubrukelig ut. Og riktig nok så var det jo det. Oppsettet og alt gikk sertefritt men selve spillopplevelsen var helt grusom og uspillbart. 

Er det virkelig så dårlig ?

Lenke til kommentar
Mr. ve skrev (8 timer siden):

Nå, hvordan er det?

Jeg må si at jeg liker det veldig godt. Hvordan det fungerer sammen med boxen syns jeg også var bra. Det er iallfall betydelig bedre enn mitt gamle arctis 3. Har bare tested det I to dager, men angrer ikke i det hele tatt. 

Når jeg tar på og skrur på headsettet, skrur xboxen seg på og kobler seg til. Samtidig som det kobler seg til telefonen, så jeg kan ta samtaler i headsettet. Lyden er høy, klar og med god dybde. Ikke så veldig mye bass, men mener at man må opp i større og dyrere headset for mer buldring. Kjenner skuddene i ørene iallfall. 

Lenke til kommentar

Ikke si det. Dyrere er ikke alltid synonymt med bedre. Ta Astro A50 f.eks. Det er dyrere enn Arctis 9X, men har samme dybde (ned til 20Hz).

Kjøpte nylig Arctis Pro Wireless og det går ned til 10Hz. Betydelig bedre lyd i dette enn det gamle astro-headsettet mitt (Astro A50 2. Gen). Blir aldri Astro igjen, var ikke fornøyd med det. 

Lenke til kommentar

Poster dette som info til alle som muligens opplever samme problem jeg opplevde igjennom flere ÅR på Xbox One. Jeg fant ingen hjelp på nett eller MS support, heldigvis fant jeg sjøl svar og situasjonen ble endelig løst:

KONTROLLER SOM FRYSES

Jeg har en Xbox One X

Problemet var tilfeldig, det kunne være uker uten noe feil for å plutselig få den flere ganger samme dagen og deretter flere dager uten feil igjen. Det var en mareritt å problemsøke dette.

Hva skjedde?

En god del av mine XB1 kontrollene plutselig fryste under spilling. Det skjedde med flere modeller, spesielt med de siste vanlige MS hvite. Kan ikke huske at det skjedde med Elite (merkelig nok). Kontrollerne fryste og re-synkroniserte seg etter hvert med boksen, noe som tok mellom 30sek til 2min. Man kunne tvinge synkronisering på nytt ved å trykke å holde Xbox (lys) knappen i kontrolleren for flere sekunder.

I starten trodde jeg at dette var skapt av mitt USB hodesett (Astro A20) men etter mye testing begynte ved prøv å isolere feilen fryste kontrolleren også uten at hodesettet var koblet på.

Situasjonen var så ille at jeg sendte boksen til MS for support. De returnerte den etter 1 mnd bare med en fabrik reset da de ikke fant noe feil med den. I denne perioden brukte jeg et utlånt Xbox og problemet skjedde der også.

Da problemet skjedde kunne kontrolleren fortsette å fryse i jevne perioder (etter bare noen minutter) inntil du tok strømmen fullstendig av X-boxen.

Som sagt MS kunne ikke hjelpe, jeg sendte flere rapporter til dem via web og fra selve dashboard uten hell. Ble medlem av Xbox Insiders program bare for å se om en der kunne hjelpe meg men nei.

På en tilfeldighet etter å prøve å isolere problemet fjernet jeg den eksterne hard disk jeg hadde brukt igjennom flere år uten noe problemer for captures (brukt den siden 2015 på min gamle Xbox One Elite og med Xbox One X siden lansering). Harddisken ble sjekket flere ganger i Windows og Mac uten at den viste noe feil, brukte verktøy fra fabrikanten for dette samt andre spesialiserte test-tools, ingen av dem viste noe problemer med disken. SMART verdiene viste ikke heller noe rart med disken.

Hard disken som var i bruk var SEAGATE BACKUP FAST USB3 4TB BLK. Det som er spesielt med denne disken er at den er i virkeligheten 2 disker kombinert i en hardware RAID0. Dette gjør at disken er mye raskere enn en vanlig USB3 eksterne harddisk (fra de modellene som ikke krever strøm). Disken trekker strøm via selve USB kontakten. Jeg bestemte å brukte den på Xboxen da jeg testet med andre USB3 disker jeg hadde og kunne merke noen veldig små forstyrrelser under game-load, spesielt da jeg testet med loading av Gears 4 med musikken på introen. Med denne disken var det ingen forstyrrelser i lyden, men andre kunne jeg høre litt hakking i akurat en sted av introen, veldig lite men merkbar. Jeg har siden denne tiden flyttet brukt av disken fra game storage til video capture.

Xboxen jobbet ok i flere uker uten harddisken koblet opp, men jeg er avhengig av å ha capture disk på så jeg koblet den på nytt. Problemet returnerte etter noen dager.

Jeg bestemte da å skifte harddisken uansett for en annen som var koblet til min Mac, selv om selve disken viste ingen problemer. Den nye disken var fra samme leverandør men en annen modell: SEAGATE BACKUP PLUS PORTABLE USB3 4TB BLUE. Denne disken har ingen RAID på den, det er bare en rent 4TB disk. OG DA...

ENDELIG LØSNING!

Etter den nye disken ble satt i brukt for ca. 2 mnd siden har jeg ikke hatt 1 frys (banker på bordet her ?).

Den disken som var problematisk under Xboxen sitter glad og problem fritt på min Mac nå og det er null spor av feil med den. Det må være noe kompatibilitetsproblemer mellom nettopp denne modellen og Xbox.

Håper dette hjelper noen her som opplever det samme. Jeg har funnet 0 info om dette over hele internett (Google, Reddit, MS forums, you name it).

Endret av Thorz
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...