Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Jeg synes i teorien det kan/kunne vært en grei måte å "even the playing field" på. Før har man måttet kjøpe mus og tastatur/adapter fra tredjepart som emulerte gamepad, og som har kostet en liten formue. Fremover så kommer det ikke til å være juks å spille med mus og tastatur, og dermed kommer kanskje de som spiller med mus og tastatur til og innrømme det, og holde seg til egne lobbyer? Skjønt, sånne patetiske tapere som jukset i utgangspunktet. De vil kanskje ikke trives så godt når de ikke lenger har noen fordeler, så da fortsetter de kanskje bare å spille mot folk som bruker kontroller likevel?... Nei, det skal ikke være lett å finne en gylden middelvei heller. Kanskje gjennopplive kinect til å filme hendene mens man spiller?.. :p

Endret av Gabri3L
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det vil nok bare bli mere og mere fokus på cross play i tiden fremover. Og det er der mus og tastatur spillere på Xbox vil havne. Ikke i lobbyer med kontroller brukere. Med noen unntak helt sikkert. Som FKS Sea of Thieves.

 

Selv håper jeg støtten blir stor. Mange spill som blir vesentlig mer gøy å spille for konsoll spillere med mus og tastatur.

Lenke til kommentar

Jeg får besøk av en 8-åring nå i jula, så tok å bestile en månad med gamepass så han har noen spill. Noen anbefalinger på spill jeg burde laste ned fra gamepass før han kommer? 

 

Last ned GamePass appen på telefonen din og ble igjennom familievennlige spill. 

 

Fks, Human Fall Flat, Rush: A DisneyPixar Adventure, Banjo Kazooi spillene, LEGO spillene, Rocket League +++

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Spiller flere multiplayer spill på PC med nesten like liten plass til mus og det går helt fint. Spiller jo med medium til høy DPI så en slipper å sitte å veive rundt som en kjevler ut en deig....  :closedeyes:

Folk spiller ikke med lav DPI for å få seg en treningsøkt / for moro.

Det er mye lettere å være presis og kontroll av rekyl i spill går som en drøm.

 

Men det er vel bare en gang sånn at noen syns det å spille med et handikapp, "går helt fint" .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...