Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Microsoft Studios: We Remain Committed to Xbox, Open to Other Platforms

 

“The thread here, that overarching focus, is how do we meet our players on the devices where they are and how do we use our existing franchises as a base,” Booty said. “It’s like ‘Minecraft,’ we are going to go broad.”

 

Does that mean Microsoft could, as it has with “Minecraft,” one day release some of its other owned titles on platforms like the Nintendo Switch?

 

“I think we would keep those options open,” Booty said. “And we have a fantastic relationship with Nintendo. I think it’s far too early to tell with the new stuff we are working on. It feels premature to think about a device strategy before we have a creative vision.”

 

 

Ser ut til at ønsket mitt om å få muligheten til å spille Halo (eller hvilken som helst annen Xbox tittel) på farta med en Nintendo håndholdt ikke er helt urealistisk i fremtiden :D

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Vel, MS klarte å overtale meg, plukket opp en xbox one X i dag på elkjøp siden de hadde en så fin pris på den (3790 kr).

Har PC også, men noen spill gjør seg godt i sofaen på en stor TV og atmos surround. Vet ikke hvorfor, men jeg syntes også Phil Spencer og retningen han styrer skuta er meget bra. Spørsmålet er vel bare nå om det er for sent etter at han Don Matrick eller hva han het rævkjørte xbox one så mye.

Game Pass virker også å være en god tjeneste jeg kommer til å bruke. Kan jeg ha Game Pass men ikke xbox live forøvrig? Meste online spillinga vil jeg gjøre på PC.

Veldig imponert over MS nok en gang, dog tror jeg denne generasjonen er "tapt". Så får vi se i årene fremover om de nye studioene kan generere gode titler etc. Noe har de vel gjort rett siden jeg endte opp med å kjøpe en xbox i dag :p

  • Liker 4
Lenke til kommentar

lett å gå seg vill i begrepene som blir brukt rundt spill, om de er 'console launch exclusive', eller hva for noe, og hva disse begrepene faktisk betyr.

 

Er det så vanskelig da?

 

Exclusive: Eksklusivt til Xbox og evnt Windows.

Console launch exclusive: Eksklusivt på Xbox evnt Windows på lansering. Kommer til andre plattformer senere.

World premiere: Førstegang det blir offisielt vist. Kommer til flere plattformer. 

Endret av LarZen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser også mange klager over at Xbox ikke lenger har eksklusive. Noe jeg syntes er tullete.

 

Xbox = MS = Windows. Så jeg forstår jo hvorfor de gjør det, samtidig kan man jo diskutere om dette ødelegger for salget av xbox, noe det kanskje gjør. Fordi den delen som har en bra PC kjøper kanskje bare spillet der. Husker jeg endte opp med å kjøpe PS4 bare fordi spill var tilgjengelig der. Og xbox mister jo det nå, som alle first party spillene dems er tilgjengelig på PC.

Men for oss "gamere" så er det jo bare flott med valg, det er ikke alle som har råd til en heftig PC, så at vi har valget mellom å spille et spill på konsoll eller pc er jo bare bra.

En ideell verden så skulle jo alle spill vært tilgjengelig på alle plattformer, men forstår jo at Sony og Nintendo ikke slipper sine spill til PC.

Lenke til kommentar

Det er jo ikke akkurat som om MS har pøst på med «Xbox/PC» eksklusive titler. Jeg kunne godt tenkt meg en Xbox One X jeg, men det er jo bare Halo, Gears og Forza om igjen og om igjen. Når disse spillene ikke interesserer meg så er det for meg liten vits i å kjøpe en Xbox.

 

Det heteste Xbox eksklusive spillet på en stund er «Sea of Thieves», og selv det ble jo slaktet av enkelte for lite innhold og at det er alt for «streamer vennlig».

Endret av andypandy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som la merke til at 02.22.2019 var en gjenganger? 

 

Anthem, Metro Exodus, Days Gone kommer alle nøyaktig den samme dagen. 

Så også dette, merkelig egentlig at "alle" velger denne datoen. Var vel også en del i januar? Men februar blir "packed", som igjen vil bety mye backlogs :p

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...