Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jesus for en blurfest Battlefront 2 beta er på One :huh: Måtte bare prøve for morro skyld siden jeg har hatt noen timer på de andre plattformene :p

Har lært etterhvert at mange av spill på konsoll ser helt forferdelig ut kontra PC. Som jeg skrev sist. Grafikk og flyt er dag og natt. Prøvde for eksempel Fortnite en dag på konsoll etter PC. Uspillbart for min del. Forferdelig uskarpt bilde og elendig fps. SW lider nok av samme problemene jeg hadde på BF1. Blurry bilde er en grei beskrivelse

Lenke til kommentar

Anbefales å oppgradere til en HDR tv ivertfall ,er som natt og dag forskjell fra nummer 6 med lyse og mørk detaljer...

Nurbruring når sola kommer Jesus ....

Har nok mye å si hva slags TV man har. HDR er ikke like bra på alle TV’er. Man blir nødt til å investere i en TV med høy nits.

 

Review av Philips 6400 serie fra 2017:

 

The set’s HDR compatibility is relatively low level. Given that the 55PUS6401 has a screen brightness of just 350nits, you’re not going to experience the same realistic highlights seen on high-end screens capable of 1000 nits plus. However, the image does look balanced and is capable of a reassuring twinkle.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Battlefront 2 grafikken er jo rå på ps4pro. Samboeren kommenterte at hun ikke trodde det fantes så god grafikk, så hun var iallfall fasinert.

 

Veldig stor forskjell mellom Pro og One S utgaven altså, nå har jeg kun testet på en 1080p TV. Men ja, bedre flyt,effekter og høyere oppløsning. 

Lenke til kommentar

Vet vi om GameStop kommer til å kjøre noen bra innbytte-deals for X?

Var innom lokal gamestop nylig, de har fått en mail hvor det står mer info om dette kommer fortløpende. Så ja det vil bli en inbytte deal, han slo inn koden på mitt navn i systeme, å d virket som jeg skulle få 2700kr for min x1s 2tb i inbytte mot X. Dette er mildt sakt en fantastisk deal ?

Endret av Matsern117
  • Liker 1
Lenke til kommentar

2700?? Hvis det stemmer så er det jo helt sinnssykt bra deal og er ikke det like mye som One S 2TB kostet ny da? I USA får man bare 150 Dollar (ca 1200kr) for en One S 1TB i innbytte mot en One X, og vanligvis får amerikanerne bedre trade-in deals enn andre land.

jepp, du får 2090 kr for xbox one s 2 tb uten å trade e i konsoll :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...