Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Greier kun ett av de spillene med mange års mellomrom. Etter Black Flag kjenner jeg fortsatt ikke behovet for AC gameplayet, før det var vel AC2 det siste jeg spillte. Teller ikke med de 3-4 timene jeg prøvde Brotherhood da. Virket som et drit kjedelig spill, eller at jeg var mettet når jeg prøvde det i 2011ish.

Lenke til kommentar

Jeg syntes det første i serien var OK, det var helt nytt, kul story og en helt unik opplevelse selv om alle missions var veldig mye copy paste. 2eren, Brotherhood og Revelations var helt fantastiske, de hadde virkelig hørt på fan feedback her og gjort det mer varier og addet veldig mye inn i spillet som minigames, tombs og andre ting som skulle bli mer standard fremover i serien, jeg likte veldig godt og kunne kjøpe store deler av byen og restaurere denne å faktisk se forandringene. Så kom 3eren som er det største drittspillet i hele serien som selv ikke Unity kan greie dethrone. Å løpe rundt i skogen var absolutt helt poengløst, byen og bygningene var totalt like hverandre, alt er fargeløst og brunt, ikke noe designvariasjon noe sted, kjedelig story og fy faen så rushet hele spillet føltes hele veien. Black Flag var fantastisk selv om seilingen og båtcombaten kunne bli litt for mye av det gode til tider. Nydelig verden kul story med masse å gjøre.

 

Fuck Unity som nevnt før, dette spillet er fortsatt i tidlig Alpha. Syndicate koser jeg meg fortsatt med til tross for en slum av en by og selve combaten her vil jeg si er nesten ren kopi av Batman Arkham serien sin, som er en positiv ting. Rask, brutal med god flyt og dødelige finishers. Jeg har bare spilt et par timer så kan ikke si så mye mer om resten av spillet enda.

 

Men ja AC serien er hit eller miss, spesielt etter 3eren, Bare de to siste årene så har de vel pushet ut 4 spill tror jeg så det er åpenbart for mye melking på gang når så mange av titlene kunne trengt minst ett år til med polishing og mye mer content.

Lenke til kommentar

Assassins creed er merkelige spill. Jeg liker egentlig ikke sånne spill men nå og da får jeg skikkelig dilla på de. Eneren la jeg fra meg med en gang. Det gjorde meg bare frustrert og sint. Jeg ble overtalt til å prøve toeren og likte det. Jeg tror det er skjønnheten som sjarmerer meg. Spilte toeren og brotherhood. Spilte black flag når jeg fikk det via gullabonnemang og prøvde meg på treren etterpå og er vel halvferdig med det.

 

Revelations, unity og syndicate har jeg ikke spilt. Bruker å plukke dem opp når de kommer skikkelig billig på tilbud. Høres ut som om syndicate er verdt å få med seg.

Lenke til kommentar

Er 50% inn i spillet nå og må si jeg gikk fra å like Syndicate til å elske det. Combaten er så bra at jeg håper dette blir standard i alle AC spill fremover og det er combaten som virkelig gir meg lyst til å sette meg ned å spille igjen etter å ha tatt noen timers pause. London var utrolig mye større enn jeg trodde i starten og det viste seg at det slumaktige og triste byen jeg klaget over til å begynne med, faktisk bare var slummen-delen av London :p Byen kan fortsatt ikke måle seg med de forrige spillene og oppfattes fortsatt veldig dystert og brunt i forhold til f.eks AC2 eller Black Flag, men det tok seg uten tvil opp i de rikere og mer moderne strøkene. Generell movement og kontroll på klatring osv er blitt kraftig forbedret men fortsatt ikke perfekt og det er fortsatt vanskelig å gå i smale ganger uten at hun/han jeg styrer begynner klatre på helt random ting eller mageplasker oppi en haug med løv/høyballer man egentlig bare vil gå forbi.

 

Grafisk sett hadde jeg forventet mer og det føles som ett skritt tilbake fra Black Flag og spillet kunne generelt trengt litt polish med tanke på bugs og animasjoner. Flere quests har jeg måtte restarte når de nesten var ferdige fordi progress rett og slett ikke har blitt registrert eller key NPCs har forsvunnet. Mye av melee animasjonene ser bra ut, mens andre ganger skulle man tro spillet fikk illebefinnende som f.eks at en enemy står huket framover mot meg for at jeg skal stikke han i ryggen men både hodet og hele overkroppen hans penetrerer charactern min gjennom magen og titter ut av ryggen.

 

Jeg skal tvinge meg igjennom den diarèspruten kalt Unity etter å ha rundet dette litt fordi jeg føler jeg må runde alle AC spill enten de suger eller ikke, men å gå tilbake på ett eldre spill som ikke har samme combaten som Syndicate kan bli brutalt og demotiverende tror jeg uansett hvilket AC man spiller.

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Er Absolution dårlig? Jeg har ikke spilt noen Hitman spill siden 2eren på original Xbox men digget det. Kjøpte Hitman HD Trilogy og Absolution for ikke så lenge siden på ebay helt latterlig billig så tenkte spille igjennom alle i rekkefølge før jeg kjøper det nyeste.

Lenke til kommentar

Kjøpte intropakken til Hitman jeg. Resten kommer jo som episoder framover. Forstår hvorfor de har gjort det slik, og det bryr me ikke så mye.

 

Spilt det litt nå, og det fungere kjempebra. Dette ser virkelig ut til å være oppfølgeren fra Blood Money vi har ventet på. Mye frihet, og vanskelighetsgrad kan man igrunn velge selv.

 

Kan sikkert skrive mye mer, men er på mobilen nå. Anbefales i alle fall. Spør om der har spørsmål.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...