Gå til innhold

Avslutter innsamlingskampanje for Child's Play (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

(...)Å kreve ny slutt for Mass Effect 3, uten å ha fått med seg alt det andre, er som å kreve ny slutt til den siste Harry Potter boken, uten å lese bok 4 & 5.

Konklusjonen din er feil, men jeg ser poenget ditt. Samtidig blir det feil å måtte se alle Harry Potter-filmene for å forstå hva som skjer i bøkene. Det skal ikke være nødvendig, og dermed skal det ikke være nødvendig for meg å måtte lese hver eneste tegneserie og skaffe meg en iPad for å få med meg absolutt alt som skjer i Mass Effect for å forstå slutten i det siste spillet.

 

BioWare må gjerne kjøre utallige spinoff's for å tjene så mye som mulig på Mass Effect, men å ikke avslutte trilogien på en ordentlig måte blir en hån mot oss spillere som har lagt ned 100-vis av timer for å ha flere karakterer klare til neste spill. Hvor mange tegneserier må jeg kjøpe hvor å vite hva som egentlig ble konsekvensen av at jeg utryddet Quarians til fordel for Geth? Og hva skjedde med Jorden etter at alle relayene ble ødelagt? Det skal godt gjøres for alle flåtene og skipene som deltok i kampen å lande på Jorden...

 

video-game-memes-video-games-mass-effect-watching-prior-choices-play-out.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"? Jeg ville ikke at spillet skulle være forglemmelig. Historien har skapt en polarisering blant spillerne, hvor de debaterer hva sluttene betyr og hva som skjer etterpå. For meg er det en del av det som gjør historien så spennende. Det har alltid vært en del mystikk og rom for tolkning der, og det er en historie spillerne kan diskutere etter, sier han."

 

= Corporate bullshit

 

Et multinasjonalt selskap inrømmer ALDRI feil, selv når hele markedet nå peker på de helt sinnsvake plotholes mot slutten av denne smørja av et drittspill.

 

Boikott EA fullstendig.

Lenke til kommentar

Jaja, her er kommentartråden forsøpla av bedrevitende viktigperer som generaliserer alle som er misfornøyde med den håpløse selvmotsigende slutten på Mass Effect trilogien. Tror dere må klatre ned fra hesten og få litt bakkekontakt igjen for det er tydeligvis oksygenfattig luft der oppe.

Lenke til kommentar

Å runde Mass Effect 3 var som å finne en mannsskit i bunnen av vinflaska.

 

Folk klaga på den pissedårlige slutten i Fallout 3 også, og Broken Steel ble sluppet som følge av det. Hvorfor er det så bortinatta forjævlig å be Bioware gjøre noe tilsvarende? "Bortskjemte dritunger!" Kjeeeeeeften.

Lenke til kommentar
Har ikke kommet så langt ettersom jeg spiller det første akkurat nå, men jeg kjenner flere som har runnet ME3 og alle har vært fornøyde.Jeg hadde aldri begynt å sende penger for å få endret et spill. Hvertfall ikke med ME3 ettersom de annonserte at det blir en oppfølger før 3'ern ble gitt ut...Får spille meg gjennom trilogien så jeg skjønner hva det fuzzes om.
Det er ganske enkelt en del sutrekopper som føler at fordi de gjør valg i spillet, så eier de Mass Effect, og de er misfornøyd med slutten, som, let's face it, bare er skuffende på det værste, den er ikke det voldtektet som disse tullingene påstår.
Håper dere kan ta dere tid til å lese denne:http://www.gamefront.com/mass-effect-3-ending-hatred-5-reasons-the-fans-are-right/

 

Okay, dette er hva BioWare sa: "EXPERIENCE THE BEGINNING, MIDDLE, AND END OF AN EMOTIONAL STORY UNLIKE ANY OTHER, WHERE THE DECISIONS YOU MAKE COMPLETELY SHAPE YOUR EXPERIENCE AND OUTCOME."

 

Min playthrough var veldig anderledes enn playthroughen til kompisene min, og slutten, mitt siste valg, var veldig påvirket (indirekte, ikke spillmekanisk) av hele serien. Og de fem grunnene du lista, ja, de er sanne, men det er ingen grunn til å bli så sint og opprørt som en del av disse folka har blitt.

Lenke til kommentar
."Min playthrough var veldig anderledes enn playthroughen til kompisene min, og slutten, mitt siste valg, var veldig påvirket (indirekte, ikke spillmekanisk) av hele serien. Og de fem grunnene du lista, ja, de er sanne, men det er ingen grunn til å bli så sint og opprørt som en del av disse folka har blitt.

 

Er det problematisk for deg at desse folka har blitt så sinna og opprørt? Påvirkar det deg på ein negativ måte?

 

 

Lenke til kommentar
."Min playthrough var veldig anderledes enn playthroughen til kompisene min, og slutten, mitt siste valg, var veldig påvirket (indirekte, ikke spillmekanisk) av hele serien. Og de fem grunnene du lista, ja, de er sanne, men det er ingen grunn til å bli så sint og opprørt som en del av disse folka har blitt.
Er det problematisk for deg at desse folka har blitt så sinna og opprørt? Påvirkar det deg på ein negativ måte?

 

Ja, fordi grininga deres og artikler om grininga deres er absolutt over alt.

Lenke til kommentar

Og då er den logiske tingen for deg å medvite vere mest mogleg provoserande - i ein tråd om emnet du synest det er for mykje snakk om? Vil du ikkje då skape endå meir merksemd rundt det?

 

Uansett, kan ikkje tru det er mogleg å vere så lite våken når du skal dele ut pengar. Det er ikkje som om Bioware måtte kutte slutten av økonomiske årsakar, slik t.d Obsidian måtte. Slutten er faktisk berre så dårleg, og Mac Walters forstår det diverre ikkje.

Lenke til kommentar

Og då er den logiske tingen for deg å medvite vere mest mogleg provoserande - i ein tråd om emnet du synest det er for mykje snakk om? Vil du ikkje då skape endå meir merksemd rundt det?Uansett, kan ikkje tru det er mogleg å vere så lite våken når du skal dele ut pengar. Det er ikkje som om Bioware måtte kutte slutten av økonomiske årsakar, slik t.d Obsidian måtte. Slutten er faktisk berre så dårleg, og Mac Walters forstår det diverre ikkje.

 

Jeg sier ikke at den ikke er skuffende. Jeg sier at det ikke er verdt å bli så fryktelig sint pga slutten.

 

132403554954.gif

Lenke til kommentar

Du verker i grunn meir sint enn dei som ikkje likte slutten. Eg ser forresten ikkje det moralsk eller på anna vis klanderverdige i å gjere det ein som kunde kan gjere når eit produkt ikkje lev opp til lovnadane: Ytre misnøye.

 

Kjem aldri til å forstå meg på denne Whiteknightinga for utviklarar si suverene rett til å levere dårlege produkt, magisk skydda mot kritikk.

Lenke til kommentar

Du verker i grunn meir sint enn dei som ikkje likte slutten. Eg ser forresten ikkje det moralsk eller på anna vis klanderverdige i å gjere det ein som kunde kan gjere når eit produkt ikkje lev opp til lovnadane: Ytre misnøye.Kjem aldri til å forstå meg på denne Whiteknightinga for utviklarar si suverene rett til å levere dårlege produkt, magisk skydda mot kritikk.

 

Jeg vet jeg posta den gifen, men jeg må svare på denne, jeg whiteknighter ikke BioWare overhodet. Slutten på ME3 er ikke bra, og DA2 var elendig, og kundeservicen til SWTOR er tragisk dårlig, men som sagt, den slutten er ikke så fryktelig mye å bli sint for, og i hvert fall ikke noe å kreve at BioWare endrer. Og jeg er ikke sint, jeg gir bare faen i politisk korrekthet eller høflighet mot folk jeg ikke liker.

Lenke til kommentar

Synes det er utrolig dårlig å kreve penger tilbake når det tross alt går til en god sak. Greit nok at det ikke gikk til det man trodde, men folk burde jo sette seg litt inn i hvor de pengene deres går hen.

 

Når det gjelder slutten så var den veldig skuffende for min del, men den var det den var. Selvfølgelig har utviklere et visst ansvar ovenfor kundene sine når det kommer til å gi de et spill som faktisk fungerer som det skal, men hvordan historien skal være er vel strengt tatt opp til utvikleren selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...