Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 10.1


Emils.

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Jentungen har klart å endret noen instillinger slik at skjermen ser helt for jævlig ut. som om at det er et psycodellic fargefilter over :) orginal fargene vises under omstart, men endres etter 1 sekund. så tydelig at noe lastes inn.

 

noen som vet hvordan man stiller det tilbake??

 

Man har vel mulighet under skjerm innstillinger og gjøre dem inverted tror jeg. Sjekk der

Lenke til kommentar

Spørsmål: Noen som vet hva som er spesielt med Note-pad'ene i forhold til andre pad's med tanke på bruk av pen? Vil det bli det samme å for eks tegne i photoshop med samme penn på galaxy tab og galaxy note, eller har note noen slags softeware/hardware fordeler ved å bruke pen? Vet at Note er god å skrive på, men det er vell bare en app/software?

 

Takk!

Lenke til kommentar

Pennen til Galaxy Note har hardware fordeler og fungerer særdeles mye bedre enn den type penner en kan bruke på iPad og Galaxy Tab, og Note sin pen fungerer ikke på Galaxy Tab eller iPad såvidt jeg vet (fungerer ikke på Galaxy S2 telefonen min i allefall). Note fungerer veldig fint til frihånds-tegning også.

Lenke til kommentar

Har hatt note'n i noen mnd nå og er superfornøyd med den som underholdningsnettbrett, har streamet hele filmer fra nrk (Exit through the giftshop) på 1,5t uten problem, tok ca 30% av batteriet, kanskje mindre.

Surfing o.l er som forventet, jeg streamer masse WRC dekning fra youtube som går som en drøm selv på 2mbit nett, men får nå kjappere nett. Den fungerer så og si komplett feilfritt og skuffer lite, jeg var klar over litt lav oppløsning på skjermen og aksepterer det fint, selv om jeg har fått ny mobil med krystallklar skjerm.

 

Det som "skuffer" er egentlig at jeg selv ikke klarer å tilpasse meg til s-pen. Jeg skriver som en kråke og det blir enda verre på noten. Det har gjort at noten ikke ble notatblokka til jobb som skulle erstatte mine rotete post-it lapper og gamle hotellnotatblokker jeg har liggende.

 

Palm rejection får jeg ikke til å funke skikkelig så jeg sitter egentlig å passer på å ikke fucke opp hver gang jeg skriver saaakte, og på Papyrus-appen tolker den til og med head-set ledningen min som en finger så en ledning over skjermen kan plutselig viske ut mye av notatene om jeg ikke følger med.

 

Til slutt sitter jeg bare å konsentrerer på å notere pent og ikke følger med i møtet som jeg burde. Jeg er like mye problemet selv så jeg vil ikke si noten er et dårlig produkt i det hele tatt og den blir mye brukt på sofaen og senga og Chromecast skal bli konge!

Lenke til kommentar

Prøv appen LectureNotes (husk å huke av for at du bruker penn). Dersom det er satt opp korrekt er det ingenting som heter palm rejection - skjermen reagerer ikke i det hele tatt på noe du gjør når pennen er nær.

Selv har jeg skrevet tusenvis av sider på min (to semestere med forelesningsnotater ++), og har hatt veldig få problemer.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...