Gå til innhold

Test: Få den lekreste grafikken i Syndicate


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan jo faktisk stille det spørsmålet selv her, man kan jo ikke akkurat si at at et 550 fra Nvidia er bedre enn et 7770 Radeon til ca samme pris : http://www.prisjakt....s=Radeon%207770

 

Edit : Det som ødelegger det hele er tittelen som faktisk på mange måter for leserne til å tro at kravene for å få knallgod ytelse i Syndicate ligger i å gjøre det som står i testen (eller eie maskinene i testen).

 

Siden testen oppdateres hadde jeg håpet på en også oppdatering av maskinvaren...

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

Dette blir nesten litt som Elkjøp, anbefaler produkter og sier de er best selv om de ikke er det, bare for å selge de.

 

Ikke mye kompetanse ute å går hos Hardware her. Kanskje endre navn til en blanding av ITavisen og Elkjøp.

 

Kunne vært en ide for Hardware.no å gjøre noe jobb selv, istedet bare for å få levert en liste fra Komplett for så å anbefale denne. Endre 1-3 produkter til alternativ vare kan ikke kalles jobb.

Endret av fUsiOn
Lenke til kommentar

[troll]

 

Det er sjelden jeg kommenterer noe som helst her - eller noen andre steder for den saks skyld, men nå klarer jeg ikke la være. Når jeg leste den ene kommentaren her "Finner jo ikke forskjell på low og high". Det første jeg tenkte var "skaff deg briller!". Dette var før jeg hadde sett skikkelig på skjermbildene.

 

Og ja... man kan se at det er ingen antialiasing på lav, men den eneste forskjellen er jo da at det er mer og mer AA fra middels til høy. Så han har jo faktisk rett: Det er ingen forskjell på høy og lav - minus AA.

 

Så vil jeg samtidig spørre, hvorfor brukte dere ikke 5 minutter ekstra på å finne noen bedre steder å ta screenshot? Er jo meningen at man skal vise de tøffere sidene ved Syndicate - steder hvor det faktisk er litt detaljer og ikke bare store (stygge) overflater.

 

Når man skal lage en slik artikkel, så holder det ikke at den er "for gamers", den burde skrives "av gamers" også. Det blir nesten som når man går på skolen og har datatimen, så er det litt kjedelig når elevene kan mer enn læreren...

 

[/troll]

  • Liker 2
Lenke til kommentar
jeg blir rett og slett lei meg av å se på maskinware anbefalingen :nei:
Absolutt!Her burde man ha oppdatert maskinvare-anbefalingene.Men takket være slike kommentartråder så har vi muligheten til å påvirke stabben sånn at de våkner!

 

Testen blir helt banal når man ikke ser noen forskjell på bildene bortsett fra AA. Også helt latterlig å lese de forskjellige oppsettene. Dette stinker dårlig gjennomført reklame lang vei... :|

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvorfor blir det ikke forklart hvorfor dere velger det utstyret dere bruker iforhold til annet rundt den samme prisen ?

 

Er flere ting å peke på i hardware sine artikler, vet ikke hvorfor jeg gidder å klikke inn på de i ny og ne. Stikker heller på "hjelpe" forumet og snakker med folk som har peiling.

Endret av Mwotm
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...