Gå til innhold

Elendig service av Origin


Anbefalte innlegg

Hei forumfolk!

 

Jeg ble så irritert av dette at jeg måtte poste på forumet.

 

For tiden er jeg på jobb utenlands. Noe jeg er ofte. Derfor kjøper jeg ofte spill gjennom Steam. Men med Mass Effect 3 må dette kjøpes gjennom Origin. Så viser det seg at når man går inn på Origin.com så kommer inn på lokaliserte nettsider. Dvs, at jeg kom inn på origin.com/korea. Det vil igjen si at all tekst står på koreansk (som jeg ikke skjønner noe av) og man laster ned spill fra regionen du befinner deg i. Altså Koreansk utgave av Mass Effect 3. Hvordan i HEL=!#! skal de konkurrere mot pirater hvis de holder på sånn?? Jeg kontaktet kundeservice hvor jeg fikk beskjed om at slik er det. Ingenting å gjøre. Jeg fikk i tillegg en mail hvor det stod:

 

"As always, we strive to provide you with the world's best customer experience for the world's best games. By taking a short survey about your experience with EA, you can help us improve our service to you"

 

Kjøss meg i ræva

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er en del spill som er slik i Korea. Å spille vestlige MMORPGs kan være enda mer utfordrene har jeg hørt. Steam er heldighvis helt uproblematisk her, og en av grunnen til at jeg bruker det mer og mer. Heldighvis har de aller fleste spill I Korea fortsatt alt på Engelsk i spillet. Spillene er som regel mye billigere også, så noen ganger kan det være en fordel. Usikker på om du vil ha tilgang på spillet når du reiser tilbake til Norge hvis du har kjøpt det på den Koreanske versjonen av Origin...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...