Gå til innhold

Presidentvalget i Russland 4. Mars 2012


Hvem stemmer du på som president i Russland?  

6 stemmer

  1. 1. Hvem stemmer du på som president i Russland?

    • Vladimir Putin
    • Gennadij Ziuganov
      0
    • Sergej Mironov
      0
    • Vladimir Zjirinovskij
      0
    • Mikhail Prokhorov
    • Dmitrij Medvedev
      0


Anbefalte innlegg

Da nærmer vi oss 4. Mars. Presidentvalget i Russland. Hvem stemmer du på, hvorfor stemmer du på akkurat den personen? Hva forventes av personen?

 

 

Jeg personlig stemmer på Vladimir Putin.

 

Hvorfor?

 

Fattigdommen er blitt mer enn halvert og gjennomsnittslønnen har økt med over 150% og han ruster opp forsvaret sakte men sikkert!

 

Diskuter!

 

http://no.wikipedia.org/wiki/Presidentvalget_i_Russland_2012

Endret av Peez
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Posta i feil fane gitt, så kan like så godt skrive noe. Kan jeg ikke si at jeg synes noe særlig om denne Putin. Han får sikkert ting gjort, men han er ikke det jeg anser som en "kjernekar" på noen som helst måte. Er liksom et eller annet med mannen som får det til å skurre hos meg. Vanskelig å sette fingeren på det uten å være psykolog, men jeg liker han ikke. Kan ikke se for meg at et så stort land ikke har et bedre alternativ.

Å ruste opp forsvar er alltid negativt IMO, uavhengig av land. Det bygger bare opp en spenning mellom ymse stater, som er helt unødvendig. Slik er det vel en gang med onde sirkler, og det kan vanskelig unngås.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Putin er vel grei nok, men han etterlater seg alt for mye korrupsjon og "goder" til sine gamle felleskjente fra KGB.

Russland vil ikke komme virkelig ned på jorden igjen før enn man slutter å gi tullegaver i ren korrupsjonslyst og sørger for at til neste gang så vil det være enda en kamp med latterlig mengder ressurser og PR til å sverte alle.

Lenke til kommentar

Jeg får Hitler-assosiasjoner med Putin når jeg ser hvordan han taler og hva han snakker om. Det var jo også flere som forsøkte å ta livet av Hitler, men han overlevde og brukte det som PR-stunt.

 

I en tale jeg så på NRK så snakket jo Putin om hvor lite omverden skjønte seg på russere, og at de som blandet seg inn i Russisk politikk skulle få merke det, osv.

Lenke til kommentar

Istedenfor å spørre hvorfor det er bra, kan du tenke over USA. Landet som truer og har 10x ganger så høyere militært budsjett en Russland.

 

Er lei folk som skal bare kritisere Russland og andre land, men så er sannheten at de fleste truslene kommer fra USA og Israel.

 

Det er bra at Russland ruster opp forsvaret fordi de kan slippe å få trussel fra jødestyrte USA.

Lenke til kommentar

Har vært på presidentvalget i dag. Jeg kan si at mange pensjonister og de som ikke interesserer i politikk stemmer på Putin. Det er Putins kontingent. Jeg stemte ikke på han...jeg er mellomfornøyd med både innenriks og utenrikspolitikk i mitt land. till tros for han sier er det dårlig finansighet av forsvar, dårlig pensjoner osv. det er dårlig oppmerksomhet på vitenskap og høyteknologi bedrifter. tror ikke at noe blir endring.

Fra alle kandidater Prohorov er mer imponerende til unge. Han er bisnessman og har en god utbyggings plan. Han er leder til stor bedrift og har erfaring.

Embetsmenn er bedre når de er nye.

Lenke til kommentar

Sorry at jeg bare dropper inn. Har heller ikke mye peiling på dette, annet enn det lille jeg har fått matet via media.

 

 

Som kjent vant jo Putin, legalt eller ikke. Men hva med de andre kandidatene? Virker ikke som de var et veldig bra alternativ? Kommunister, nasjonalister og rasister?

Lenke til kommentar

Som kjent vant jo Putin, legalt eller ikke. Men hva med de andre kandidatene? Virker ikke som de var et veldig bra alternativ? Kommunister, nasjonalister og rasister?

 

Hva tenker du på Prokhorov? Jeg tror han er ikke kommunister eller rasister. Kunne han bli et godt alternativ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...