Gå til innhold

Dette er de essensielle Android-appene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om du spiller gitar er Guitar Tabs (Pro) et must. Tonnevis med sanger.

 

For en tjuekroning får du ekstrafunksjoner som metronom og tuner, i tillegg til en helt genial funksjon som lar deg høre sangen i midi-versjon mens du ser tab'en.

Sistnevnte funksjon hadde jeg ikke trodd funka på annet enn data, men det er fult komp, om enn med noe provisorisk lyd.

 

Anbefales.

Lenke til kommentar

Hva med backup da? Det eneste som i mine øyne som er veldig mye bedre med iPhone er at den tar image av hele telefonen som er enkel å restore på samme eller ny telefon.

På hvilken måte er dette veldig mye bedre enn iPhones backupløsning? Får jeg ny telefon trenger jeg bare å taste inn brukernavn og passord for iCloud så er den som den gamle var. Ingen kabler eller annet involvert.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

En veldig nyttig gratis app som jeg savner i denne lista er SMS Backup + (Jan Berkel).

 

Denne appen har vært min livredder mange ganger i forbindelse med diverse MODS på telefonen. Jeg bruker CWM til vanlig backup som gjenoppretter hele telefonene til et gitt tidpunkt og tar backup 1 gang i uka med den, men SMS Backup + tar backup 3 minutter etter at du har mottatt melding så lenge du er på nett. Dermed så mister du ikke noen meldinger - meldingene blir kopiert opp til din Google/GMail konto.

 

________________________________________

 

Atrixet!

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 4 måneder senere...
  • 1 måned senere...

"Sleep As Android" er en brukervennlig app jeg synes slår Alarm Clock Plus.

Enig!

Sleep as Android redder meg hver morgen. Jeg må helt ut på kjøkkenet for å scanne QR-koden som slår av alarmen - og da har jeg allerede snappet opp lukta av nybakt brød fra brødmaskinen og litt kaffelukt fra ei kvern som står der...

 

Til pakkesporing anbefaler jeg TrackChecker. Gratis, enkelt, har "alle" speditører i verden og funker uten problemer på ICS.

Jeg bruker PackageBuddy, den gjør omtrent det samme. Får oppdateringer når f.eks. pakka har kommet fram, så jeg kan stikke på Posten og hente den.

Bare litt synd at jeg også må ha Postens egen app for å få opp strekkoden som jeg skal vise fram på postkontoret....kan TrackChecker få opp den?

Endret av anderfo
Lenke til kommentar

Av appene som er listet har Evernote og Pocket forandret livet mitt...

 

Når det gjelder andre apper har jeg noen anbefalinger:

 

Dersom man har fleksitid eller uregelmessig arbeidstid er Time Recording et absolutt must. Støtter target hours, automatisk lunsjpause, automatisk backup til bl.a. dropbox, tasks, notater osv.

 

Bruker du PC-en koblet til en TV, og ønsker å fjernstyre den, er Unified Remote et av de beste programmene jeg har vært borti.

 

Av de mange handle-liste-appene som finnes synes jeg den beste er Out of Milk. Spesielt siden den synkroniserer mot nett-versjonen, så kona kan legge inn ting hun kommer på mens du er på vei til butikken, eller omvendt.

 

En veldig fin nytte-app er Power Toggles. På mange telefoner må man legge til widgets for å få enkel tilgang til å skru av og på feks wifi. Power Toggles lar deg lage en egendefinert notifikasjons-widget med både toggles og snarveier.

 

TuneIn Radio er en meget bra nett-radio app.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...

Antivirus/Sikkerhet hadde vært veldig nyttig å ha som et tema.

Merkelig at det ikke har blitt lagt til. Det er en selvfølge.

Hvorfor? Kjenner du noen, eller har du hørt om noen, som noengang kunne hatt bruk for en antivirus app på Android?

 

Etter å ha testet et par i min tidlige Android-tid, har jeg for lengst konkludert med at jeg heller foretrekker batteritid og sunn fornuft.

 

Sikkerhet (sporingsapper, fjensletting og lignende)har sin nytteverdi, men antivirus er omtrent like nyttige som task killers.

Lenke til kommentar

Ja, men antar at amobil sin guide omtaler den vanlige mannen i gata.

 

Hva du og jeg gjør, samt kan er uvesentlig.

 

AV tar jo scanner jo f.eks linker fra mld, apper, etc. Phishing som kan legge inn botter f.eks som folk kan være utsatte for. Bedre føre var for de som bare klikker ukritisk. Ikke minst de som bruker mobilen uten at de vet at de f.eks har på DLNA aktivert på mobilen eller surfer på åpne nettverk.

 

"I din tid", nå referer du ikke hvor langt tilbake din Andorid-tid var, men det blir ikke mindre avansert og med det større fare for annen ondardet-software.

 

Det andre du beskriver som sikkerhet kunne jeg ikke ha vært mer enig i.

 

AVG sin AV inneholder jo sporingsapp som fjernsletter, ops! :p

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...