Gå til innhold

Luringer/rariteter på bruktmarkedet


Anbefalte innlegg

Simen1 skrev (8 timer siden):

Jeg ville ikke betalt 1000 kr for et hovedkort som man bare kanskje får til å fungere. Dyrt lotteri. Bøyde pinner på LGA kan være vanskelig å rette ut siden pinnene er fjærbelastet, men det er verdt et forsøk med pinsett og stø hånd.

Synes forresten jeg ser flere bøyde. En nede på midten og minst tre nede i høyre hjørne.

Jeg ser også flere kanksje, høyre side litt under midten et sted der.. noe som ikke ser helt akkurat riktig ut. + høyre bunn skinner litt der.. hm hm.

Endret av koford
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte et brukt Asrock Extreme11 med bøyde pins, fant et sted i USA som byttet socket for en rimelig penge. Husker ikke helt prisen, mener det var ca 3-400 kroner. Fant heller igjen linken til dette firmaet.

Sendte ikke kortet til USA  siden jeg fikk igjen pengene av selger,  og det fulgte med på kjøpet  til en som kjøpte annen hardware av meg.

Endret av baggiebridges
Lenke til kommentar
Mala skrev (1 time siden):

Hørtes ut som en dyr løsning. Sending til og fra + tull og toll opplegget.

Det er så, men det hadde vært mye rimeligere enn og kjøpe nytt Extreme11, fyller ut et eget tull og toll skjema på Posten som følger pakken til og fra utlandet. Har gjort det før, ganske så uproblematisk. Men noe tid tar det. Bruker en UPS etc begge veier blir det fort ofte for mye i forhold til gjenstandens verdi.

Lenke til kommentar
C64C skrev (55 minutter siden):

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=185658133

Ubrukt i7-3770 til 2500, men ikke helt ubrukt.

 

For en overpris! *sint*

Er ikke verdt mer enn 7-800 etter min mening. Da for noen som sitter på et sånt system med kun en to-kjerne prosessor og ønsker å kunne gjøre helt lett gaming av og til pluss vanlig nettsurfing og noe multitasking.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke peiling på alle disse delene koster nytt, men det kan jo være at prisen er en eller annen merkelig "trykkfeil"?

Sitat

Lagrings enheter: Sandisk 240GB SSD, SP Performance 240GB SSD, 1TB Samsung SSD, 1TB SP SSD, 256GB SP SSD, WD 2TB Black edition

Sitter det fire forskjellige SSD'er og en snurredisk inni der, og er ikke det i tilfelle et merkelig valg?

Lenke til kommentar
1 minute ago, N o r e n g said:

36C vanntemperatur på et av bildene!

Med mindre dette ble tatt i slutten av juni eller begynnelsen av juli er det rimelig elendig, spesielt med push/pull på 2x 360mm radiatorer

Det er ganske ræva, men kan jo tenkes at han kjører veldig rolig vifteprofil (evt juni temp)
Uansett er det en god maskin, men hjelpes for en pris han har satt ?

Lenke til kommentar

Bare et spørsmål fra sidelinjen her: Hvorfor finner vi så mange annonser av det slaget? Er det bare overflod av overoptimistiske tenåringsgutter, eller er det faktisk en stor business å utnytte stakkars kjøpere som ikke vet bedre? Er det flere produktsjangere på finn som er rammet av det samme fenomenet?

Lenke til kommentar
Simen1 skrev (7 timer siden):

Bare et spørsmål fra sidelinjen her

Jeg synes man ser det samme i de fleste kategoriene på finn, men kanskje mest innen elektroniske greier. Mange håper tydeligvis å få igjen det de betalte for mobilen sin for to år siden, når de nå vil selge den brukt.

Det har kanskje noe å gjøre med at mange egentlig ikke trenger pengene, og så lenge annonsering er gratis så prøver man med høy pris i håp om at noen skal bite på. Kanskje det hadde vært bedre om finn tok litt betalt for annonser på torget likevel. Nå må man jo ofte lete ganske grundig for å finne noe som selges til overkommelig/realistisk bruktpris.

Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...