Gå til innhold

Den offisielle PS Vita tråden


Xposure

  

190 stemmer

  1. 1. Skal du anskaffe PS Vita?



Anbefalte innlegg

Lurer voldsomt på hvilke spill folk har kjøpt og hvor bra de er:)!

 

ps: dere som har kjøpt hele samlingen av lanseringsspill teller ikke med:P

 

Jeg har kjøpt Uncharted, Rayman Origins og Dungeon Hunter: Alliance, overaskende så er det sistnevnte jeg spiller om dagen nå. Det er en direkte port ifra iOS utgaven så det er ikke noe voldsomt pen grafikk i forhold til hva maskinen er i stand til, spillet hakker litt engang iblandt. Gameloft har med andre ord ikke gjort en super jobb ved å bringe dette over til PSV.

 

Men spillet er gøy, jeg liker slike hack & slash spill og det ser ut til at jeg kommer til å legge mange timer i dette spillet. Har prøvd det på iPad og det ser like bra ut på den men det blir som dag å natt å spille det med fysiske kontroll muligheter altså.

Verdt å ta en titt på synes jeg om en liker sjangeren.

 

Endret av _LarZen_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpte PS Vita med FIFA Soccer og Uncharted. Fikk Reality Fighters gratis når jeg møtte opp på rundturen Sony hadde med Vita litt tidligere i februar, samt at jeg har kjøpt Escape Plan fra PS Store. Er veldig fornøyd med maskinen. Faktisk mer imponert enn jeg hadde håpet. Er ganske sikker på at jeg kommer til å bruke denne mye i tiden fremover. Rett og slett fantastisk å ha FIFA med meg overalt hvor jeg er :D

Lenke til kommentar

Hei! Har skaffa meg vita (hjertegod) og lurer på hvor jeg kan få tak i triggergrippen?`Er en fps-elsker og tenkte den ville fungere fett da de spilla dukker opp :) Noen som har en anelse om det har blitt sluppet ut enda eller hvor jeg kan skaffe det? Virker så awesooooome!

Linky

 

Nice nok price og costumer reviews, men 25 dollar i frakt er kjipt.. drøyt 240 kr for den. Kjøpte en annen slags på Ebay for drøyt 30 kr. Men mye mulig den ikke er like behagelig.

Endret av lyon
Lenke til kommentar

Lurer voldsomt på hvilke spill folk har kjøpt og hvor bra de er:)!

 

ps: dere som har kjøpt hele samlingen av lanseringsspill teller ikke med:P

 

Har fått meg Uncharted, Rayman og Motorstorm RC. Har spillt alle rundt en times tid, veldig fornøyd med alle sammen. Spesielt sistnevnte er noe alle som har Vita og liker bilspill burde kjøpe, bare 45 kroner.

Lenke til kommentar

Hahaha Aizen. Jeg tviler noen har kjøpt over 20 spill. Hadde jeg ikke brukt opp over 7,5k igår på hjemmekino og ny tvbenk så skulle jeg hatt minst 5 spill til.

Totalt hadde det vært over 10 spill til lansering

 

Anbefaler også å skaffe dere Ultimate Marvel VS Capcom 3, utrolig nærme konsollversjonene og jeg synes det ser bedre ut der. Smidig og flotte animasjoner, kjøres i 60 FPS og gameplayet er like bra som på PS3/360.

 

Tilbake til spillene så fikk jeg Uncharted GA, FIFA Football, Marvel som jeg sa samt Motorstorm RC.

Venter på Little Deviants fra posten samt Modnations og Super StarDust Delta blir kjøpt idag pga jeg fikk en liten rabattkode på 40kr med i min preorderbonus fra gamestop :)

 

Tilbehør har jeg Starter Kit med veske, skjermbeskytter, spillholder og det Sony Vita headsettet som kostet 349kr på gamestop fikk jeg gratis

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar
Spaceworld

IKKE START UNIT 13 til PS VITA. BUG, BUG, BUG

 

Vi fikk akkurat melding fra leverandøren av PS VITA i Norge om at man ikke bør starte Unit 13 spillet på sin PS VITA da dette stopper maskinen.

 

Melding: "Dersom du har mottatt Unit 13 til PS Vita må du ikke starte det. Vi har oppdaget to tilfeller av bugs som stopper maskinen. Derfor, ikke start Unit 13 før vi har fått orden på problemet."

 

SW.no

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Skulle i utgangspunktet kjøpe WiFi-versjonen til 2399,- fra Komplett, men så avbestilte jeg og gjorde om på orderen da 3G-versjonen plutselig kosta 2499,-. Så da ble det den :)

 

Satte Komplett ned prisen i siste liten? De mistet nok endel salg på at de lå 500,- over alle andre i pris under forhåndsbestillingsperioden.

 

Kjøpte PSV 3G fra Elkjøp selv og fikk PS Vita dagen før dagen...men uten forhåndsbestillingsgoodies av noe slag.

 

Må si jeg er imponert over kvaliteten på denne herlige maskinen. Litt uvant med de små analoge stikkene, og det krever nok trening å bli nøyaktig i spill, men mye moro er det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er veldig artig å se responsen denne konsollen har fått der ute. Stort sett alle konsollanseringer jeg kan huske har vært preget av diskusjoner rundt utpregede svakheter, mens for Vitaen ser alt ut til å handle om hvor imponerte alle sammen er over den. Bortsett fra klaging over prisene (spesielt på minnekort) er det svært lite negativt å se.

 

Det er også veldig fint å se en ny konsoll med et solid spillbibliotek allerede på lanseringsdagen. Ingen andre har klart den bragden før, selv om Vita fortsatt mangler en systemselger blant titlene sine. Uncharted kommer nærme, men ble hindret av middelmådige anmeldelser (som er ufortjente etter hva jeg har spilt av spillet så langt, altså kapittel 1 til 7. Det er en skikkelig kvalitetstittel).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Skulle i utgangspunktet kjøpe WiFi-versjonen til 2399,- fra Komplett, men så avbestilte jeg og gjorde om på orderen da 3G-versjonen plutselig kosta 2499,-. Så da ble det den :)

 

Satte Komplett ned prisen i siste liten? De mistet nok endel salg på at de lå 500,- over alle andre i pris under forhåndsbestillingsperioden...

Ser slik ut. Gjør ikke meg noe :p

 

Går det an å kjøpe silent hill origin ifra psn usa? har kjeeeempelyst på det spillet men er jo faen ikke på den europeiske psn storen:(

Har hørt at digitale Vita-spill ikke funker på Vitaer fra andre regioner. Så digitale US spill funker ikke på EU Vita. Usikker på om dette også gjelder digitale PSP-titler.

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Lurer voldsomt på hvilke spill folk har kjøpt og hvor bra de er:)!

 

ps: dere som har kjøpt hele samlingen av lanseringsspill teller ikke med:P

 

Selv kjøpte jeg Uncharted: Golden Abyss (Elkjop.no) og Rayman Origins på PS Store. Ellers har ejg fått gratis Reality Fighters, Everybody's Golf, WipeOut 2048, ModNation Racers og Little Deviants.

 

Reality Fighters var grusomt kjedelig og rett og slett et veldig middelmådig spill som egentlig er laget for å demonstrere hvordan augmented reality funker. Så avinstallerte spillet etter 2 timer med tortur. :p

 

Everybody's Golf likte jeg ikke. Kan være fordi at jeg ikke likte systemet, det var litt "useriøst" og at det var laget med manga/anime figurer.

 

Ellers likte ejg veldig godt ModNation Racers: Road Trip og Little Devaints til tross for at begge ahr fått litt lav kritikk. WipeOut 2048 er derimot genialt moro!

Lenke til kommentar

Noen som forhåndsbestilte ifra gamestop og fikk med hodetelefoner og annet snadder? fikk dere med noen spill?

 

Alle som forhåndsbestilte ifra dem skulle få hodetelefoner,kulepenn, nøkkelnipe og en kode til å laste ned et spill. Noe dem selvf går tomme for på et blunk...lokke tilbud som dem ikke har når du skal hente maskinen. Fikk beskjed at jeg skulle bli kontaktet når dem får inn igjen, men holder ikke pusten akkurat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...