Gå til innhold

Hvilken Renati hårvoks?


Anbefalte innlegg

Jeg brukte for en tid tilbake en Renati voks i håret og denne likte jeg veldig godt, men husker ikke hvilken type det var.

 

Jeg har ganske kort år. Kanskje rundt 2-3cm. og liker en voks som ikke tillfører glans.

Bruker i dag en voks fra Baxter, men denne lukter svidd fisk, så jeg tenkte jeg skulle prøve Renati igjen, men hva i alle dager er forskjellen i praksis på Mud/Clay/wax/paste etc?

 

Setter pris på om vi kan holde oss til Renati i denne tråden, da jeg ikke har spesielt lyst til å bruke masse tid på hva som er best. Jeg vil bare vite forskjellen i praksis på de forskjellige typene samt hvilken av dem du bruker?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvis du går inn på denne siden så ser du hva de forskjellige vokstypene er bra for i "praksis";

 

https://www.blush.no/c-20-hrpleie.aspx?Mantop=77&GotoMan=77&manufacturerfilterid=77&affiliateid=10420

 

Selv, bruker jeg Renati Straight Hold Glaze.

Føler man kan forme håret selv om du tar ganske mye voks i det, og den varer mye lenger i håret enn de andre vokstypene syntes jeg, og håret vil heller ikke se så fett ut!

f.eks Hvis du tar mye voks i håret av Renati Rock Hard blir det fryktelig stivt og vil se fælt ut, og vil bli vanskelig og forme.

Lenke til kommentar

Jeg bruker bare Renati, men jeg har og bruker soft, straight og rock hard. Soft er fint når håret begynner å bli langt, og man vil at det skal se ut som håret bare tilfeldigvis ser bra ut uten produkter. Straight hold bruker jeg når det skal være synlig at jeg bruker et produkt, men jeg skal ikke ha samme sveis som en 16-åring. Rock hard bruker jeg når håret er kort, da er det lettere å få god hold.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...