Gå til innhold

Beste bensinrabatt?


^fmj

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trumf-kort (vanligvis 30 øre per liter, 50 øre per liter i kampanjeperioder) hos Shell + kredittkort (f.eks. Twocards, Flexi Visa, Terra Gold) med 4% rabatt på drivstoff.

 

Evnt. YX kontantkort (30 øre per liter) hos YX og UNO-X + kredittkort (f.eks. Twocards, Flexi Visa, Terra Gold) med 4% rabatt på drivstoff.

Endret av Svein1967
Lenke til kommentar

Jeg har YX kort, og er veldig fornøyd. Her er det YX og en Statoil ved samme veistrekningen og YXen er alltid 10-50 øre billigere og, så det er jo innsparingsmuligheter der og. Samtidig tilbyr jo de fleste andre bonuser og, som rabatter på hoteller, visse varer etc. Du kan spare mye om du undersøker om det er ting som tilbys du benytter deg mye av.

Lenke til kommentar

Funka dette 365 + coop kortet? For gjorde ikkje sist eg fylte :S

Tror ikke man får kombinert Coop-kort + kredittkort.

 

Stemmer, kombinasjon coop-kort og kredittkort er ikke tillatt. Det samme gjelder også for NAF-kort og OBOS-kort i kombinasjon med kredittkort, kanskje også andre? Trumf-kort og YX-kontantkort går greit i kombinasjon med kredittkort, som nevnt før.

Lenke til kommentar

Hei.

 

Har brukt dette coop kortet og fylt på mandager, men har ikke registert noen inkommender kroner inn på coop-kontoen... Kanskje pga driftstoffprisen blir for lav på mandager at bonusen ikke gjelder?

ihvertfall på statoil så skal du få 30 øre per liter uansett pris, det står faktisk nederst på kvitteringen. men tror ikke de kommer på konto sånn straks, er det ikke en gang i året sammen med det andre? evt kan du bruke NAF-kort og få de samme 30 øre trekt fra med en gang, pengenes tidsverdi skal ikke undervurderes :)

Lenke til kommentar

365 på ESSO-stasjon er vel det beste tilbudet man finner nå..? 30 øre i rabatt fra ESSO, samt de 3,65% som kortet gir deg (uavhengig av hvilken stasjon du bruker..)

 

Som nevnt lenger opp i tråden så er kombinasjonen trumfkort på Shell + et kredittkort som gir 4% cashback et noe bedre tilbud. Evnt. YX-kontantkort hos YX eller UNO-X + ditto kredittkort.

Lenke til kommentar

Jeg fyller alltid med Trumkort og 365 privat mastercard sammen. Da får jeg 30 øre rabatt gjennom Trum (kan tas ut i kontanter) og så får jeg 3,65 prosent rabatt gjennom 365. Trumf kjører i tillegg jevnlige kampanjer med 50 øre rabatt. F.eks hele januar og februar får du dette.

 

Fyller også kun annenhver søndag etter klokka 20:00 :p Da er det billigst ... er student :p

Lenke til kommentar

Hvor mye er det Shell/YX/UNO-X kort gir da?

 

Disse bonuskortene gir det samme som 365-kortet (dvs. 30 øre per liter), forskjellen ligger i å benytte et kredittkort med 4% rabatt på drivstoff og ikke 3,65%.

 

Ok, så ved en literpris på 12.88 og fylling av 55liter, så ville det blitt 25kr mer. Tror jeg klarer meg. Esso stasjonen er på veien til treningen jeg har på søndags kvelden, så tror det faktisk lønner seg for min del å bruke 365 kortet..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...