Jump to content
Sign in to follow this  
HelloKjersti

– PC-en din har skylden (PC)

Recommended Posts

Utenom på Imperial Fleet så kjører spillet som forventet på både laptoppen, mens på den stasjonære så kjører den smertefritt overalt! Null problemer, vel utenom at noen ganger så stuper FPS i et halvsekund før den gjennoppretter seg til det den orginalt lå på...

Share this post


Link to post

Følgende punkter har ingen effekt:

 

- Skru ned grafikkinnstillingene i spillet.

(Hvorfor har ikke dette noen effekt tenker du nok. Og svaret på det er at high-innstillingene ikke fungerer. Med andre ord er det kun forskjell på medium og low. Det vil si at alle som spiller kjører på medium selv om de tror de kjører på high. Å skru ned til low gjør at alt ser forferdelig ut, og jeg tviler virkelig på om noen har så råtne maskiner at de må kjøre på low.)

 

- Skru av skygger og sett «shaders» på laveste innstilling.

(Som punktet over. Skyggene og shaderne styres av innstillingene low, medium og high. High fungerer som kjent ikke, og er kun medium med et annet navn.)

 

Sjekk det selv.

- Start spillet, sett alt på low. Se deg rundt.

- Sett alt på medium. Vent til spillet laster inn de nye innstillingen. Se deg rundt.

- Sett alt på high... Oi... hva skjer? Jøss! Ingenting er annerledes?!?

 

 

Kilder:

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=140954

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=151787

 

http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=1446116#edit1446116

Share this post


Link to post

Jeg er vel ikke helt enig i Bioware her. I store områder, flashpoints med my action og andre steder flyter spillet flott, men i det jeg setter en fot ombord i skipet mitt dropper fps til 8-12.

 

Det kan jo naturligvis være at skipet mitt krever langt mye mer, men jeg har litt vondt for å tro det.

 

-Deluze

Share this post


Link to post

Stasjonæren min er over 4 år gammel nå. Intel Q6600 2.4gHz, 4gb ram og GTX 460.

 

Selv synes jeg spillet har kjørt bedre enn jeg forventet/fryktet. Har helt fin fps (30-50), med unntak av warzones, når jeg har alle innstillinger satt til minimum. Det kan dog ta opptil 5 minutter å laste en ny planet når jeg kommer fra Imperial Fleet.

Share this post


Link to post

Når man klarer å kjøre mange nylanserte titler på high og de fleste områder i SW:TOR går greit på nedsatte innstillinger mens Imperial Fleet og Warzone så føles det ut som pcn vil bare ta seppuku så tror jeg det ikke er min pc sin feil alene.

 

Har foresten gjort alle de "tipsene" for å oppnå bedre ytelse i SW:TOR som står i artikkelen men akk ja. Lurer bare på når de skal innrømme at de lanserte spillet for tidlig...

Share this post


Link to post

Stasjonæren min er over 4 år gammel nå. (..)

 

Har forresten hatt situasjoner der framerate'n går helt amok (faller til 2-5fps innendørs), men det retter seg ved en omstart av klienten. Hadde helt glemt det for det har ikke skjedd på en ukes tid med en god del spilling nå.

Share this post


Link to post

Jeg har et GTX 570-kort som er forholdsvis stille, normalt kjører det SWTOR uten å throttle vifta opp, unntaket er enkelte steder på Imperial Fleet, men da aldri fullt. Likevel er det rart at selv om jeg f.eks. stiller meg helt inni et hjørne, uten at noe annet enn et par vegger skal rendres, så skjer dette likevel.

 

Og, på character select screen av alle plasser - DA går GPU-bruken og vifta i taket, og den durer avgårde på full speed. Fordelen dette har er jo at hvis jeg går fra dataen og er innlogget med en character, og idler såpass lenge at jeg blir kastet ut, så hører jeg det med en gang :p

 

Likevel, det er noe steike galt med optimaliseringen av dette spillet.

Share this post


Link to post

Er enig her sånn, jeg har spilt siden dag 1 og har hatt aldri problemer med spillet, til å med i warzone for folk sier det er lag så merker ikke jeg det.

Share this post


Link to post

Jeg er jo ikke nødvendigvis enig i at Bioware/EA ikke burde ta på seg litt av skylden. For det første burde ett topp MMORPG fungere bra for de med ett par år gammel maskinvare som da var midt på treet.

 

Så er det helt klart en del bugs i spillet selv om noen ikke opplever det til noen stor grad. Man har f.eks bosser i "Opperations" som er så bugga ut at man bare kunne ta dem med å jukse.

 

Og man har en god del optimalisering som må til slik at ikke framerate stuper ned i dass når det er mange spillerer i ett område.

 

Og slik kan man jo fortsette.

 

Så det hadde vært mye redeligere om Bioware hadde sagt "vi er klar over problemet og jobber med saken" istedenfor å gå i forsvar og lete etter en annen syndebukk.

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Vel, spillet krever ihvertfall veldig mye ytelse i forhold til hvor bra grafikk du får. Når områdene i tillegg er veldig statiske, og de er små, så vil jeg si at spillet har ytelsesproblemer.

Spilte det på en bærbar med GT 540m, og det kjørte bra så lenge jeg ikke hadde skygger. Skygger var tydeligvis spesielt krevende, selv om de så forferdelige ut, og trær etterlot seg skygge på bakken med oppløsning nært 1 desimeter. Ikke veldig pent.

Share this post


Link to post

Eneste jeg merker er at jeg får grønne vegger/skiller på enkelte plasser i store områder. Ser ut som bugs i grafikken. Da sikter jeg ikke til de "grønne veggene" som leder inn til story områder. Om dette er min pc som er årsaken, eller noe annet vites ikke... Det er bare av og til det skjer så ikke veldig plagsomt.

 

har et radeon hd6950 skjermkort

Share this post


Link to post

Jeg er jo ikke nødvendigvis enig i at Bioware/EA ikke burde ta på seg litt av skylden. For det første burde ett topp MMORPG fungere bra for de med ett par år gammel maskinvare som da var midt på treet.Så er det helt klart en del bugs i spillet selv om noen ikke opplever det til noen stor grad. Man har f.eks bosser i "Opperations" som er så bugga ut at man bare kunne ta dem med å jukse.Og man har en god del optimalisering som må til slik at ikke framerate stuper ned i dass når det er mange spillerer i ett område.Og slik kan man jo fortsette.Så det hadde vært mye redeligere om Bioware hadde sagt "vi er klar over problemet og jobber med saken" istedenfor å gå i forsvar og lete etter en annen syndebukk.

 

Grønne discolys på Tatooine er ikke noe nytt, men man overlever det til de får fixa det. Ganske sikker på de vet om den der :p

Share this post


Link to post

Følgende punkter har ingen effekt:

Hvordan forklarer du da at min laptop gikk fra 1-4 FPS til 20-40 FPS ved å skru fra medium/high til low, samt skru av skygger? :tease:

Share this post


Link to post

For å si det slik. E har ikke et eneste problem med spillet. KJører glatt som fanden over heile fjøla. Merka tendensa til hakking når battlelog for bf3 plutslig fant ut at selve klienten skulle startes opp. Så når jeg plutslig var inne på en bf3 server i tillegg, så droppa fps litt. :p

Share this post


Link to post

Altså, der er visse snutter i spillet som er programmert på en slik måte at det krever veldig mye systemkraft. For de med svake maskiner, vil dette være et enormt problem. Men selvsagt, dette er jo maskiner tett opptil minimumskravet.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...