Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Permanente røde prikker (etter barbering)


Mr. Durden

Anbefalte innlegg

Jeg pleier til tider å barbere både bryst og mage. Det eneste problemet er at jeg ofte får røde nupper og barberings-utslett. Men etter jeg nå har drevet med dette en stund begynner det å komme seg, i tillegg til at jeg alltid barberer etter at jeg har dusjet, og at jeg noe som heter tend skin etterpå. (Markedets beste produkt?)

 

Uansett, på nedre del av magen har jeg 4-5 nupper som en blanding av røde og mørke. Rett der magehårene slutter, og der kjønnshårene starter har jeg et "merke" som er ca 0.5 * 1cm, og fargen er rød/mørk. (Litt vanskelig å beskrive). Problemet er at i motsetning til "vanlige" nupper forsvinner ikke disse! Jeg vil ikke si at nuppene stikker opp, men i motsetning til dem er merket mer "inntrykket" i huden

 

Jeg føler meg relativt sikker på at dette kommer av barbering, ettersom jeg aldri hadde slikt før. Men hva kan det være? En form for arr???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som inngrodde hår. Av og til når du barberer eller vokser så kan håret ha vansker for å gro ut av huden igjen, og vokser heller under huden..

 

 

Gjør det vondt?

 

Det gjør ikke vondt. Og der er uheldigvis ikke inngrodde hår. Har hatt det mange ganger før. Og jeg har også latt håret grodd i et par uker uten at det blir bedre (samtidig som jeg bruker tend skin, som er vanvittig bra mot inngrodde hår). :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...