Gå til innhold

Eliteseriekafeen - Generell diskusjon om og rundt Eliteserien


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lurer på hva som ligger bak denne avgjørelsen. Greit nok at resultatene kanskje ikke har vært top notch på Lerkendal i vår, men hvis treneren sparkes på bakgrunn av resultater når laget ligger 2 poeng bak serieleder og nettopp har gått videre i CL-kvaliken, så har de rett og slett urealistiske krav på brakka. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Den pressekonferansen er noe av det rareste jeg har sett. Koteng sier styret har diskutert dette lenge, men at de overhodet ikke har begynt arbeidet med å finne ny permanent hovedtrener. I tillegg begrunner han sparkingen på dette rare tidspunktet, en uke før Celtic-kampen, blant annet med at et trenerbytte kan frigjøre energi. Men han sier samtidig at det ikke har vært noe misnøye i spillergruppa, og at de nå er veldig overrasket. Så de normale mekanismene som frigjør energi i spillergruppa etter en trenersparking er jo ikke tilstede i det hele tatt. Jeg lurer på hva som egentlig har skjedd, for Koteng må jo ha løyet så det rant av ham ved flere anledninger her.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette kom som et sjokk for de fleste, og timingen er snodig. At laget gikk videre mot Valør kan ikke tilskrives gode lagprestasjoner. eller kampplan. Var det noen som så bortekampen? Ikke akkurat minneverdig. Dette var tjuvflaks på trøndersk. Celtic er ingen uoverkommelig motstand. De var suveren på alle måter i skotsk liga og cup, Men det er ikke en velidg høy målestokk. De er utenfor sesong, har noen skader og vi tapte bare 0-1 totalt mot de ifjor. Har laget noen som helst ambisjoner er Celtic et lag som må slås over 2 kamper. RBK per i dag er et lag sportslig sett som er knapt på 2015 nivå. Det siste 1.5 året har utviklingen stoppet helt opp. Laget gjør det såvidt bedre i ligaen enn lilleputt ranheim. KI feiler litt på det det samme som Perry, nemlig en tafatt og defensiv kampplan der man legger seg bakpå så fort man har 1 eller 2 måls ledelse, og taper dermed de fleste slike kamper. Spillet er ikke slik det bør være med hurtig spill i lengderetningen og samtidige bevegelser, presisjonen og farten på ballen må opp når man møter bedre motstand. Mot norske lag er ikke dette noe stort problem (dessverre for da kan de drive på sånn enda) men mot bedre lag blir man fort avkledd på dette.

 

Det blir hvertfall spennende å se hvem som blir ny fast trener. Jeg mener de må utenlands for å finne noen med ambisjoner og evne til å lære opp laget i den typen fotball han som trener tror på. KI blir litt for mye jovial og kompis er jeg redd. Skal man få fremgang og resultater er det hardt arbeid og dedikasjon som gjelder, ikke luffing rundt på treningsfeltet mens man snakker om hva man skal gjøre på fritiden.

 

Edit: Anbefaler å se denne: https://www.tv2.no/sport/9979541/

Svetteringene på nye treneren er jo helt episk :D

Endret av kremt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...