Gå til innhold

Eliteseriekafeen - Generell diskusjon om og rundt Eliteserien


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

God ferie til deg også, tror RBK må trene litt i sommer jeg. Jeg mistenker at gullet glipper nå, nesten halvspilt og det de har vist frem hittil har vært middelmådig rent spillmessig. Hvis du hadde lagt frem den tabellen der før sesongstart med ranheim over rosenborg ville folk sagt at du var en tulling. 

Lenke til kommentar

I fjor sommer ble middelmådigheten Anders Trondsen kjøpt for 15 millioner kroner fordi han var en formspiller på et annet topplag. Det er mer enn hele Brann-laget har kostet til sammen. Jeg gleder meg nesten til å se hvor desperate kjøpene til RBK blir denne sommeren, selv om de desperate kjøpene sannsynligvis vil sikre gullet dette året også.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Utrolig at Vålerenga hadde sjans til å gå forbi RBK om vi hadde vunnet idag. Klasseforskjell. RBK virker bare å møte opp til kamper mot store lag. Merkelig hvor dårlig de er ellers. Det burde jo være like enkelt hver gang å Kåre en vinner på Lerkendal. Er ikke de utpå banen det står på i alle fall.

Lenke til kommentar

Vet ikke om RBK faktisk har tatt grep og hevet seg mye eller om det bare var Enga som var fryktelig svake i går, mulig begge. Uansett en enorm klasseforskjell. Ser ut som Kåre også har forstått at om Trondsen spiller som anker og Konradsen som indreløper er RBK langt farligere med en gang. Bendtner var overraskende pigg og god i går, og som nevnt over sikkert veldig lysten på å glemme VM. Skulle scora et par i går og sendt et lite stikk mot Åge. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...