Gå til innhold

Hvordan får jeg profilen min slettet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er en stor forskjell på å få profilen stengt og det å få historikken slettet. Nå har det seg slik at vi ikke sletter historikk (poster/tråder) med mindre det er sensitiv informasjon brukeren ønsker fjernet (personalia f.eks.). Det for å unngå at kontinuiteten og historikken til forumet ødelegges.

 

Du kan gjerne bli frivillig utestengt hvis du ønsker, det er bare å ta kontakt med en moderator eller en administrator.

 

F.eks fra retningslinjene:

 

Du kan ikke ha mer enn én konto, unntak finner man i punkt 5. Ønsker du å opprette en ny konto skal du kontakte innholdsansvarlig på e-post [email protected]

Endret av Rampage
Lenke til kommentar

Vet du at viljen mangler? Det er riktig nok noen år siden jeg ba om å få profilen min slettet, men den gang var det ingen problemer.

 

Husker ikke e-postadresse, nei. Mener det var til en eller annen administrator eller noe. Grunnen var forresten at sensitiv informasjon om meg hadde blitt postet.

Endret av Må jeg?
Lenke til kommentar

Vi er ganske imøtekommende hva gjelder å slette innlegg som går på personvern. Vi sletter også all registrert brukerinformasjon på profilen og endrer nick om ønskelig - hvis noen vil ha kontoen stengt.

 

At innlegg normalt ikke slettes er fordi de er en brikke i et puslespill. En tråd er resultatet av arbeidet til flere brukere og den tråden kan bli ødelagt om et innlegg med et tas ut - som igjen ødelegger arbeidet til flere brukere.

 

:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ofte langt bedre at vi hjelper de aktuelle brukerene med å anonymisere sin konto ved å fjerne svært sensitive poster eller klart personidentifiserende opplysninger fra enkeltposter og deretter be Google og andre søkemotorer om å indeksere sidene på nytt. Vi tar anonymitet og personvernhensyn svært seriøst og tilbyr også å fjerne kopling mellom epost og brukerkonto, fjerne deler av visningsnavnhistorikken og gir enkelte brukere lov til å starte en ny bruker etter begrunnelse som man kan sende til [email protected] .

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...