Gå til innhold

Slutt på "AMD mot Intel"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil jeg si også. Trist for en gammel AMD-fan som har ventet på det store gjennombruddet.

..ikke at hardware.no noensinne vil trykke en artikkelserie om, for eksempel, integrerte prosessorer vs. diskret akselerasjon i diverse former.

 

Men "billigplattformen" Fusion er der det skjer det mest interessante i forhold til PC akkurat nå. Fusion på "lett" desktop, og Tegra 3 på bærbar/tablet.

 

Intel har ingenting de kan stille opp med på de to områdene. Ikke bare det, i de to segmentene vil vi få faktisk konkurranse, heller enn total dominans og den håpløse prisjusteringen vi har hatt en god stund i PC markedet, uavhengig av ytelse eller produksjonskostnader, osv..

 

Så selv om tydeligvis hardware.no redaksjonen ikke har øye for noe annet enn intel, så skjer det veldig mye interessant i markedet akkurat nå.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Tapere.

 

Da er det vel bare å vente på at kinesere kjøper opp patenter samt avtaler og stabler på beina en x86 konkurrent til Intel. Lenovo hadde vel sett på egenproduserte CPU'er som nyttige ting.

Lenke til kommentar

Nipsen sitt ønske er også mitt.

Skriv mer om det AMD driver med som er bra !

Jeg har bygget flere stuePc-er med integrerte løsninger og som det absolutt ikke er noe å klage på. Selv sitter jeg på den minste bulldozeren på et 990FX - og har ikke noe å klage over der heller.

Så er det vel sånn at det kanskje er noe sekunder senere enn Intel sin toppløsning, men jeg savner ikke de få sekundene.

Lenke til kommentar
"We're at an inflection point," said AMD spokesman Mike Silverman, according to a Mercury News report. "We will all need to let go of the old 'AMD versus Intel' mindset, because it won't be about that anymore."

 

Er ikke det samme som at AMD slutter med produksjon og utvikling av prosessorer for det stasjonære markedet, heller ikke at de nødvendigvis trapper ned.

Det er så enkelt som et utsagn som peker sterkt mot ARM og deres enorme marked i den mobile verden i dag som bare blir større og mer aktuelt så det er sant det ikke er AMD vs Intel lengre, fordi verden ikke lengre bare består av x86 enheter!

Endret av karl-wilhelm
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...