Gå til innhold

Konkurranse: Vinn trådløs fotoskriver med innebygget skanner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk til TEK-nettverket for at de holder konkurranser. :)

 

Denne kunne jeg godt tenke meg å vinne! Har lenge gått litt i tankene om at jeg trenger en bra printer til utskrift av gamle bilder jeg har scannet fra lysbilder. Og, de siste bildene jeg har tatt av utflukter, familie og happenings, er alle digitale. Vil ha!

Lenke til kommentar

Veil. pris på denne er 1595,- og blekksettet koster rett under 700,-

 

Det som er greia med blekket som følger med er nemlig ikke mengden i selve patronene, men det går med ganske mye blekk til å fylle opp alle blekkanaler første gang man monterer skriveren. F.o.m. blekkpatron nummer to så vil alt være normalt ;) Skremmende dyr i bruk vil jeg ikke si den er.

 

Bruker du mye sort f.eks er det bare å kjøpe større blekkpatroner som inneholder mer blekk og er mer for penga :)

Lenke til kommentar

Kan bli en fin støvsamler (om jeg vinner). Sitter med en MP640 multiskriver hvor jeg nettopp kjøpte to sett blekk til 500 kr. Utskriftskvalitet på topp. Hvorfor jeg sendte inn svar, kanskje det er konkurranse instinktet.

 

Men ett sett med blekk koster 6-700 kr? Dette må jo være til profesjonelle fotografer som har bilder som levebrød eller biinntekt.

Endret av Samegerilja
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Men ett sett med blekk koster 6-700 kr? Dette må jo være til profesjonelle fotografer som har bilder som levebrød eller biinntekt.

Nettopp. Det blir litt overkill for mannen i gata, men på grunn av den lave prisen på printeren (ca. 1300 kr) står den plassert i mange hjem rundt i landet. Tror ikke den hadde gjort det om de så på blekkprisen først.

 

Men det skal sies at man får hva man betaler for. Printeren er virkelig fantastisk og blekket er "levende" og holder svært lenge.

Lenke til kommentar

Blikk til disse skriverene blir aldri billig. Men bildekvaliteten er god og det er en fin måte å få ut print her og nå, isteden for å måtte vente på JP/FotKnudsen/etc.

 

Hvis man regner på det, og har et "normalt" utskriftsnivå, så vil jeg tro at man ender opp med 3-4 sett med blekk før skriveren kastes. Man da fortsatt ikke brukt like mange penger som det en skriver med "rimelig" blekk koster (f.eks. Epson 3800).

 

Det er vel slik med Epson som med Canon at fargeblekket brukes mer enn sort/hvitt ved primært fotoprint. I såfall går det jo to-tre fargesett før sort må erstattes?

 

Så jeg vil nok si at blekkprisen er ikke så ille som det kan høres ut som.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kan bli en fin støvsamler (om jeg vinner). Sitter med en MP640 multiskriver hvor jeg nettopp kjøpte to sett blekk til 500 kr. Utskriftskvalitet på topp. Hvorfor jeg sendte inn svar, kanskje det er konkurranse instinktet. Men ett sett med blekk koster 6-700 kr? Dette må jo være til profesjonelle fotografer som har bilder som levebrød eller biinntekt.

 

Canon skrivere er best :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...