Gå til innhold

Test: Corsair Carbide 500R


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er et punkt som jeg synes at Artikkelforfatter burde være litt mer konkret på :

 

Støy

 

Alle de medfølgende viftene lager en del støy på høyeste hastighet. Da er det godt at Corsair har inkludert en enkel viftestyring i funksjonspanelet som gir deg valget mellom lav, middels og høy hastighet på opptil tre vifter. Vifta i bakkant bør styres av en ekstern viftestyring eller programvare på datamaskinen dersom du er følsom for støy.

 

Måten dette er skrevet på gir meg egentlig ikke et klart svar på om maskinen støyer mye eller ikke og sånt sett har jeg ønsket at man har vært litt mer presis :

 

*Lav viftehastighet :

*Medium :

*High :

 

Jeg har også understreket en setning som jeg ikke helt forstår meningen med, er det sånn at den inkluderte viftestyringen ikke reduserer hastigheten nok på viften og den støyer såpass at man fortsatt hører det på Low?

Er det fordi at den medfølgende viftestyringen er "fullkoblet" og denne vifta vil derfor gå automatisk på maks hastighet?

 

Antar at den inkluderte viftestyringa allerede er tilkoblet maks vifter (selv om jeg kun så 3) og derfor kan ikke kobles til den bakkerste (korriger meg om jeg tar feil) og at dette er grunnen til støyen.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte meg akkurat Fractal Design Refine 3R - det hadde vært artig å sett hvordan dette gjorde seg opp mot Corsair-kabinettet. Prisen er omtrent lik, fokusområdet kanskje litt forskjellig?

 

Jeg er i alle fall knakende fornøyd.

Er ikke disse to kabinettene helt like innvendig. Ser ut slik for meg.

Virker kun som det er det kosmetiske utvendig som er forskjellen.

Samme fabrikk?

Lenke til kommentar

De er ikke like innvendig, og kommer ikke fra samme fabrikk. Fractal Design kommer med støydemping på hele innsiden av kabinettet, foruten andre mindre forskjeller. Den eneste likheten mellom dem (som ikke alle andre kabinetter også har) er at de er sorte innvendig og kommer med "gummiringer" hvor kablene føres gjennom. Men også disse likhetene er utført forskjellig.

Lenke til kommentar

Hørt at maling lett skrapes/skrubbes eller settes lett merker i. Er dette noe dere har lagt merke til?

Jeg flytter kabinettet mitt annenhver uke, så er viktig at det tåler en tur ut og inn av bilen:)

Metallveggene er litt tynne, så du skal ikke se bort ifra at sideveggene kan få bulker. På grunn av formen er kabinettet ekstra følsomt mot å legges på siden.

 

Antar at den inkluderte viftestyringa allerede er tilkoblet maks vifter (selv om jeg kun så 3) og derfor kan ikke kobles til den bakkerste (korriger meg om jeg tar feil) og at dette er grunnen til støyen.

Helt riktig! Mulig det ble litt uklart. Siden viftestyringen ikke kan ta hånd om vifta i bakkant og denne kjører på full guff når den kobles til hovedkortet, burde du enten ha ekstern viftestyring på denne eller bruke programvare for å senke hastigheten. Men bare dersom viftestøyen faktisk plager deg, vel å merke...

 

Høyde på prosessorkjøler: ~ 17 cm

Lengde på strømforsyning: skal passe alle

Lengde på skjermkort: 31,6 cm

(45,2 cm u/harddiskramme)

 

 

Takker så mye! Stor pluss dere har med dette nå!

 

Det er viktig for oss at folk føler det nytter å si ifra. Vi endrer gjerne på rutinene våre for å gjøre testene bedre :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...