Gå til innhold

10 grunner til at jeg synes Battlefield 3 er dårlig pr. idag..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal være enig med deg i at spawnraping er utrolig umotiverende.

I tillegg burde det faktisk vært en begrensning på bruk av RPG innendør. Enhver som har skutt med RFK, M-72 vet at...vel for å si det sånn. Du bør være ute i "the open".

Om du fyrer av et slikt våpen i et lite rom så vil hverken du eller andre i nærheten være i stand til å gjøre så veldig mye i de første sekundene etterpå. Trykket i seg selv er nok til å bytte plass på nyrer og testikkler. Om ikke det setter deg ut av spill så vil lyden og stikkflammen hjelpe til.

 

Ellers er jeg positivt overrasket over at snipere ikke ødelegger så mye som jeg hadde fryktet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg synes "lensflare-ansvarlig" ved dice har tatt litt sterkti. Det er noe irriterende å bli blendet hvert tredje sekund dersom mer enn 2 spillere oppholder seg i samme område.

 

At linser er mer synlig er greit nok, nå er det litt vanskeligere å være sniper mtp å finne gode posisjoner hvor man ikke blir sett med en gang.

Endret av Marius5051
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg skreiv egentlig dette for å lette trykket litt. Jeg skal prøve å komme med litt mer kjøtt. Jeg har ikke spilt mye, kun spilt conquest.

 

1. Ubalanserte brett: Seine Crossing, her har jeg opplevd flere ganger at man blir spawnlocket, mye pga mortar og lange siktelinjer. Operation Métro, Rpg og granat - spamming.

 

 

2. Våpenbalanse: Rpg for svak, Strella for kraftig, submachine guns kan brukes som assault..

 

 

3. Mange Bugs: Godmode/Invinsible frames (hvis noen ligger nede eller sitter ved siden av en stein kan man enkelte ganger tømme hele magasinet uten at de dør. Noen ganger overlever de med 0% liv igjen. Hvis jeg flyr jet hender det ofte at jeg eksploderer uten videre eller at jeg blir kastet ut av flyet. (nei jeg kom ikke borti e). Igår opplevde jeg faktisk å bli knivet mens jeg satt i jetflyet.

 

 

4. Hit detection: Går sikkert på mye av det over.

 

 

5. Spawnraping: Helikoptere og jets som hele tiden hovrer over basen og skyter alt av kjøretøy.

 

 

6. Ingen manual/training grounds: Har ikke spilt battelfield mye, jeg kan ikke fly helikopter noe bra, klarer meg i jets, men blir som regel skytt ned på rullebanen.

 

 

7. Ubalanserte klasser: Har nok spilt for lite til at jeg burde si noe om dette. My bad..

 

 

8. Ubalanserte kjøretøy: LAV-AD, super mot alt.

 

 

9. Ingen god anticheat løsning: Mye problemer med punkbuster.

 

 

10. Battlelog stinker: Hver gang meg og en kompis skal spille sammen er det et helvete bare å komme seg i samme party. Noen ganger går det andre ganger ikke. Håper det er blitt fikset med den updaten.

 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg begynte og bli litt lei av Battlefield og syns det var annerledens og sånner negative ting.

 

Men til slutt fant jeg ut at det var bare jeg som var så elendig og spille. Så jeg sluttet og irritere meg over server admin og hit detection og bugs som jeg enda ikke har lagt merke til :pp

 

Nå spiller jeg bare for og ha det morsomt ikke for og være best. Du burde prøve det i stedet for og klage

Lenke til kommentar

jeg savner en singelplayer med multiplayermap. Kunne tenke meg å trene litt med fly så trenger jeg ikke ødelegge for alle i starten. Spawna i et fly og tenkte, OK jeg skal teste. det gikk fremover 50 meter før jeg traff en stein. Så dårlig er jeg.. jeg MÅ øve uten at andre er der. prøvde å joine en tom server men kunne ikke gjøre noe før det var 3 på servern.

Lenke til kommentar

Det jeg savner aller mest er skikkelig teamplay i form av større squads og kommunikansjon (VOIP eller en skikkelig comrose). Savner også litt større variasjon i maps, ikke bare head on conquest. Skulle også gjerne hatt et nytt M.E.C fremfor Russland.

Spillet er jo helt nytt, så det er jo litt bugs, men det går over. det tar også alltid litt tid å bli vant med nye skytespill, så hvis du bare får spilt i et par uker er jeg sikker på at du ikke kommer til å irritere deg så mye.

Lenke til kommentar

jeg savner en singelplayer med multiplayermap. Kunne tenke meg å trene litt med fly så trenger jeg ikke ødelegge for alle i starten. Spawna i et fly og tenkte, OK jeg skal teste. det gikk fremover 50 meter før jeg traff en stein. Så dårlig er jeg.. jeg MÅ øve uten at andre er der. prøvde å joine en tom server men kunne ikke gjøre noe før det var 3 på servern.

Søk på "1player" i server browser. De serverene krever kunn at det er én spiller for spillet starter.

Lenke til kommentar

1. Spawn...bli drept. hater virkelig å vente på spawn.

2. Spawne i basen, og ALLE KJØRETØYENE STIKKER AV!!! (og det verste, det er kun ÊN i vært kjøretøy... Jeg må da begå ut på en 1min lang maraton.... dø.

 

 

Gleder meg sykt til MW3. ACTION ALL THE TIMEEEEEE!

Lenke til kommentar

Battlelog og origin er noe dritt, IMO. Vi er en gruppe på totalt ~12 stykker, og hvis vi skal spille med mer enn 4 om gangen blir det ofte "ready alle sammen!!" "Jeg har ikke fått opp noe?" "Du er offline for meg" "kræsj..." osv. Det at man må gå ut av spillet for å bytte server er heller ikke akkurat en positiv ting. Synes det blir for dumt.

 

Hva de andre punktene angår, så liker jeg brettene og våpnene. Synes ikke det er mange bugs, bortsett fra at spillet mitt kræsjer hver 1. start. Har ingen problem med hit decetion, etter litt spilletid. Spawnraping er ikke et stort problem, men jeg har opplevd det (men virkelig, går det ann å unngå dette når man har faste spawn-områder?). Battlefieldet er traininggrounden. Jeg har akkurat begynt å lære meg å fly med jets, og gikk ofte 0-10 et par games, men det er ikke noe problem, nå er jeg mer brukbar. Klassene er ganske balanserte, men jeg irriterer meg over recon, som jeg synes er veldig ubrukelig. Å måtte treffe med mer enn ett skudd i overkroppen blir litt dumt, spør du meg. Ubalanserte kjøretøy? Det er jo bare å plante en 3-4 C4, så sprenger man jo alt. Har ikke opplevd noe cheating, dva. har ikke merket noe særlig, så det virker ikke som om det er noe problem. Enn så lenge, i alle fall.

Lenke til kommentar

Det mest irriterende med spillet er at det er "first-come, first-serve til helikoptere og fly på hangarskipene. Den første som TRYKKER spawn på f.eks AH-1Z får enerett på helikopteret fra start. Dersom jeg vil da det må jeg vente til AH-1Z kommer opp på "spawn-listen" istedenfor å kunne vente på hangarskipet. Dette er nok for å forhindre at mange spawner og venter på skipet, men det er bare idiotisk og helikopteret havner alltid i hendene til random noobs som overhodet ikke kan fly det :nei:

 

Bare lag en remake av BF2 istedefor. Alt var bedre der!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...