Gå til innhold

Test: [hiddn] Crypto Adapter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Grunnen til at man kan bruke en 5V forsyning er nok for å kunne drive 2,5" disker uten egen strømforsyning. Husk at selve enheten bruker nok litt strøm, så selv om du har 2 plugger så får nok ikke disken nok strøm.

 

Men dette var absolutt kult, hvis de klarer noe som kan legges inn i eksisterende adgangskontrollsystem så hadde de blitt rike

 

EDIT: Leif

Endret av AlecTBM
Lenke til kommentar

Grunnen til at man kan bruke en 5V forsyning er nok for å kunne drive 2,5" disker uten egen strømforsyning. Husk at selve en heten bruker nok litt strøm, så selv om du har 2 plugger så får nok ikke disken nok strøm.

 

Ja, er helt sikkert det 5 V strømingangen er til, men siden vi ikke fikk med en adapter ble det vasnkelig å teste ut. Vi ble i alle fall litt skuffet over at det ikke hjalp å bruke to plugger med den éne USB-kabelen som fulgte med. En 5 V strømadapter blir bare ekstra mye rot.

Lenke til kommentar

Litt av greien med minnepinner er at de skal være portable. Er ikke mye portabelt om du i tillegg må dra med denne dingsen fra sted til sted når du skal bruke minnepinnen. Sånn sett kan jeg godt forstå at dette hovedsaklig er myntet på bedrifter, som har råd til og behov for å ha en slik enhet koblet til hver maskin der minnepinnene skal brukes.

Lenke til kommentar

Skjønner FORTSATT ikke bruksomerådet for denne her, software kryptering er lettere å ha med å gjøre og denne øker jo ikke sikkerheten nevneverdig.

En skikkelig kryptert fil kan man bare glemme å knekke, selv om du ikke har en GPU farm med ATi kort som krever strøm fra 2x atomkraftverk med 4 reaktorer hver har du en sjans i dette århundret.

Lenke til kommentar

Hidden volume fra TrueCrypt er både sikrere og lettere å ha med å gjøre, og er ikke minst gratis.

Les mer om den interessante teorien bak bruk av hidden volume og hvorfor det er en av, om ikke den, sikreste strategiene innen "vanlig" kryptering.

 

Kort sagt handler det om å ha to seperate krypterte partisjoner på et medie (minnepenn, harddisk, etc.), hvor du kan oppgi passord ved f. eks etterforskning, ran e.l. av en liksom-sikker partisjon med filer av liten interesse. De fleste har ikke hørt om hidden volumes, og om de har det så er det ikke mulig å bevise at det finnes en partisjon til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...