Gå til innhold

PL: 29.10.11 West Bromwich Albion - Liverpool, The Hawthorns


Hyperio

Anbefalte innlegg

783.png vs 733.png

 

Dato: 29.10.11

Kamp: West Bromwich - Liverpool

Stadion: The Hawthorns

Kampstart: 18.30

TV: TV2 PL HD1

Kommentator: Jørn Sundby

Dommer: Lee Mason

 

Liverpool drar på besøk til gammeltrener Roy Hodgson for å få med seg tre etterlengtede poeng. Laget har hatt nok av muligheter til å avgjøre kamper selv i det siste, men marginene har vært i mot dem. Dermed sier tabellen 6. plass i skrivende stund, med 15 poeng og det er et under at det ikke er notert mer enn 12 scoringer. Forhåpentligvis ser det bedre ut etter dette oppgjøret.

 

West Bromwich vant det forrige oppgjøret etter to straffescoringer som holdt til en 2-1-seier. Hodgson vil nok gjerne gjenta triumfen. Deres siste to kamper i PL er vunnet og laget har ikke opplevd tap siden de ble slått ut av Carling Cup av Everton på overtid. Liverpool fikk en opptur med seier mot Stoke etter fantastisk spill av Suarez. Det i en kamp som kom etter en litt fortvilende periode etter seieren mot Everton borte.

 

I de forrige fem oppgjørene har det blitt rød seier i fire av tilfellene. Med skade på viktige Shane Long og et nærmest skadefritt Liverpool kan muligens den røde dominansen i statistikken fortsette.

 

263_4ea8847391762265362050.jpg

 

YNWA!

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bra Hyper. Om vi vinner så lager du kamptråd frem til vi taper igjen (hint Utd-kidza i fjor). Redd vi går på en smell etter en opptur på onsdagen. Hvis Suarez blir klar, så kan det bli riktig så morsomt om han klarer å avslutte slik han gjorde i andre omgang på Britannia.

Lenke til kommentar

Følger deg på lagoppstilling Scruffy. Håper Carroll får starte, og hadde vært greit med en hvil for Downing, med Bellamy og Suarez i friere roller bak Carroll. Mener Suarez har absolutt mest å tilføre fra en slik rolle ute til venstre, da kan han både prøve selv, assistere, og vi får se slike ting som vi så på onsdag. Håper ihvertfall Kenny er ferdig med prosjektet å prøve han som ensom spiss.

 

Leste forresten dette før i dag også: An interesting stat - every goal Suarez has scored this season (7) has done it with Carroll on the field except Arsenal #BothHaveToStart

Lenke til kommentar

Bra Hyper. Om vi vinner så lager du kamptråd frem til vi taper igjen (hint Utd-kidza i fjor).

Tja, dette er min første kamptråd så aner ikke hva vi kan forvente. Men whoever som laget Chelsea-trådene i fjor bør jo bare fortsette. :p

 

Og Scruffy, det er virkelig ikke dumt det laget der.

Lenke til kommentar

Håper på:

Reina

Kelly-skrtl-agger-enrique

Lukas-Adam

Suarez-Gerrard-Bellamy

Carroll

 

Liker det laget, men både tror og håper at Johnson starter fremfor Kelly. Han er god, men synes fortsatt Glenny burde være førstevalg på backen når han er skadefri. Mye fart på backene i Johnson og Enrique. Virker som Kenny her helt nazi på 4-4-2, i alle fall på hjemmebane, så har mine tvil i at vi kjører i "Rafa-formasjonen". Vil egentlig at Downing skal få en skikkelig god kamp nå, og da burde han få starte. Han har hverken assist eller scoringer for oss. Adam feks har 5-6 målpoeng bare i ligaen. Enrique har også fått ett par. Tipper vi starter som mot Norwich, bare med Agger inn for Carra og Carroll inn for Kuyt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...