Gå til innhold

Google+ stuper


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Feil overskrift HW.no. Riktig overskrift er: "Trafikken femdobles etter åpning av Google+".

 

Dette er slett journalistikk som jeg hadde forventa av ITavisen, men ikke her. Her stoler tydeligvis journalistene også blindt på ulike "pressemeldinger" fra diverse nettsider.

 

Mike Elgan, en kjent IT-journalist, tar et oppgjør med akkurat denne saken, og påpeker på at alt er tolket feil. https://plus.google.com/u/0/113117251731252114390/posts/AZh8wwb76vR

 

Have you seen the stories lately that Google+ traffic dropped by 60%? This figure represents not the decline of Google+, but the decline of newspaper trustworthiness. Here's what happened. Google+ was invite only. On the day they opened the floodgates to the public, traffic immediately spiked by 1,200%. These new people were mostly enthusiastic new users. But a minority was tire-kickers who didn't stick around. When the dust cleared, total traffic was nearly five times higher than before the doors opened. But the Sunday Mail reported it as a 60% drop from the peak on day one of public beta. Their idiotic, misleading headline: "Traffic plunges for Google+ as 60% of users log off"The accurate headline they should have used: "Traffic increases fivefold as Google+ opens to public"
Endret av Don Juan
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Er det én ting som jeg mener G+ virkelig mangler, så er det muligheten for å sende private meldinger! Javel, man kan sende e-post, men dette er utrolig tungvindt for lettere samtaler. Til nå har jeg ikke funnet noen mulighet for å sende meldinger til enkeltpersoner i dette systemet, noe som definitivt er en mangel...

Lenke til kommentar

Er det én ting som jeg mener G+ virkelig mangler, så er det muligheten for å sende private meldinger! Javel, man kan sende e-post, men dette er utrolig tungvindt for lettere samtaler. Til nå har jeg ikke funnet noen mulighet for å sende meldinger til enkeltpersoner i dette systemet, noe som definitivt er en mangel...

 

Skjønner ikke helt hva du mener, Nettprat (google talk) er integrert og fungerer bra for min del.

Lenke til kommentar

Sitter eigentleg berre å venter til at Google integrerer G+ med Android.

 

Det hadde vært flott om alle som har Android telefon også ville vært pålogget G+ når dei registrerer sin gmail adresse.

 

Dersom dei då også hadde lagt til ein Viber liknande funksjon slik at du kan ringe gratis via internett til dei vennane som du har på G+ så trur eg det hadde blitt mykje meir populært.

Lenke til kommentar

Dette er skuffende av 'journalisten'. Han bør heller søke stilling hos ITAvisen enn å dra Hardware.no ned i møkka. Tittelen er helt feil i forhold til innhold i artikkelen, og i forhold til faktene, og gjør ikke annet enn å hjelpe til å gi feil inntrykk av situasjonen.

 

Skjerp deg!

Endret av joebush
Lenke til kommentar

Jeg sletta Facebook kontoen min for jeg hater det Facebook begynner å bli. Det er ikke lenger en sosialmedia, det begynner å bli et massemedia fenomen. Når VG i papirutgave skriver om Facebbok grupper og hvor mange like's ditt og datt har. Da gikk det over min strek. Så var det jo bare positivt at google+ har komment.

 

Til deres opplysning så klarer jeg meg fint uten Facebook og bruker mobilen slik man gjorde FØR facebook. Det var en tid før facebook, folk har en tendens til å glemme dette. Google+ trenger brukere som vil hjelpe dem, hvis ikke kommer dem ikke noen vei.

 

Ikke minst så trenger de 1 revlusjonerende funksjon og REKLAME, reklame, reklame og atter mere reklame.

 

Dere alle sammen glemmer netby, blink, fettnerd. Alle slike som var ganske så store for og så dabbe av og dø. Når facebook var like nytt som google+ er nå. Så hadde ikke de mange brukerne. Det tar tid å konvertere til noe nytt. Bare se på hvor massivt hatet er når facebook endrer litt på desginet osv.. Men så tar det 1 mnd så er det glømt.

 

Det folk glemmer er at ting tar tid.

Lenke til kommentar

Har både Facebook og G+. Foretrekker helt klart G+ av flere grunner. På Facebook er det et virrvarr av informasjon, hvorav 90% er fullstendig uinteressant. For det meste er det selvskryt og bilder jeg ikke har noe interesse av.

 

For min del må gjerne brukermassen holde seg unna G+, for slik det er nå slipper jeg alt det uinteressante som spys ut på Facebook. På Facebook dominerer bursdaghilsener, motiverende tekster og bilder, selvskryt (masse selvskryt) og musikkvideoer. Google Plus domineres av bilder (av fotografer med høy kvalitet), linker til aktuelle diskusjoner og artikler, og ingen bursdaghilsener.

 

Men så er også Facebook og G+ fortsatt epler og pærer. På Facebook har jeg venner, familie og bekjente. På G+ har jeg venner, familie, bekjente, aktuelle, ukjente, ikoner, idoler, profesjonelle kontakter, fotografer (jeg har mange av de) og alle andre jeg måtte føle for å følge. Men events, det har ikke G+ enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...