Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor kan man tipse skatteetaten?


medisinOmsider

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som ønsker noen andre noe vondt forstår jeg?

 

Neida :p , sørg i det minste for å tipse om gode saker og ikke en liten nabofeide som feks at han jobber en sjelden gang for enkefru nilsen til 1000 lappen svart.

 

Ellers mener jeg at du kan ta kontakt via Telefon på 800 80 000 og taster så for Sentralbord 6.

Går også greit via mail , men du kan få svar på eventuelle spørsmål lettere og få avklart ting enklere i min erfaring via 6.

Lenke til kommentar

Skatteteaten har vel i utganspunktet ikkje noke med etterforskning og straff av økonomisk kriminalitet å gjere?

I den grad det gjelder (mistanke om) feilaktig utfylt selvangivelse og ligningsskjema, jo. Alvorlige saker kan evt. Skatteetaten oversende til Økokrim.

 

Du (trådstarter) kan jo lese her, og prøve å erstatte begynnelsen av epostadressen (skattnord) med skattmidt/skattsør/skattøst/skattvest, alt etter region du hører til. Eller sentralbordnummeret som allerede er nevnt.

Lenke til kommentar

Hevn er nydelig det. Jeg er tålmodig også. Jeg er i dette for det lange løp jeg. Dessuten vet hun nøyaktig hvor psyko utroskapen gjorde meg så jeg tviler sterkt på at hun prøver seg på noe. Familien hennes vet ikke noe om noe utroskap, heller ikke vennekretsen deres. Du skjønner hun er sammen med samme person hun var utro med. Jeg vet hun skammer seg bra. Dessuten, tipse om skattegreiene gjelder den nye kjæresten. Tror han sliter med å sitte med huset sitt etter den forrige samboeren, så det skal ikke store skattesmellen til for å lage bråk.

Endret av medisinOmsider
Lenke til kommentar

Nåja. Norges skatteregler er egentlig helt syke om du tenker litt over det. Du har aldri jobbet svart selv?

 

Edit: dette var OT og vil ikke dra tråden videre i en diskusjon da vi har andre tråder om emnet.

 

Har aldri jobbet svart. Og ja reglene er gale!

 

 

Angående tråden, så tror jeg du burde ha ganske gode bevis

Lenke til kommentar

Hevn er nydelig det. Jeg er tålmodig også. Jeg er i dette for det lange løp jeg. Dessuten vet hun nøyaktig hvor psyko utroskapen gjorde meg så jeg tviler sterkt på at hun prøver seg på noe. Familien hennes vet ikke noe om noe utroskap, heller ikke vennekretsen deres. Du skjønner hun er sammen med samme person hun var utro med. Jeg vet hun skammer seg bra. Dessuten, tipse om skattegreiene gjelder den nye kjæresten. Tror han sliter med å sitte med huset sitt etter den forrige samboeren, så det skal ikke store skattesmellen til for å lage bråk.

 

Igrunnen er hevn undervurdert som terapi. Et ypperlig instrument for å få balanse i et misforhold. Og ja, den smaker best kald. Når motparten minst venter det; SMAKK! så dukker hevnen opp som troll av eske, og vedkommende står undrende tilbake og lurer på om elendigheten skyldes tilfeldigheter eller er et resultat av gammelt fiendeskap.

 

Så står da han (offeret) til knes i, forhåpentligvis, velfortjent dritt og klør seg i hue og rævva i frustrasjon over å ha havnet i et slikt uføre, og lurer på hvordan han kunne unngått dette her. Resepten er isåfall enkel: Ikke involver deg i aktiviteter som du kan måtte stå juridisk ansvarlig for, og ikke skaff deg fiender som kan utnytte dette.

 

Jeg er helt enig med de fleste her om at skattesnyteri og trygdemisbruk fortjener å avdekkes og bør straffes. Akkurat som alle andre liker jeg ikke å betale andre "smartingers" regninger og jeg ville ikke hatt skrupler med å tipse rette myndigheter om slikt, om nødvendig. Hvis det samtidig kunne lette mitt sinn slik at jeg fikk hevn over en gammel fiende, så hadde jeg oppnådd dobbel gevinst. Jeg hadde fått rettferdiggjort hevnmotivet ved å handle (angivelig) samfunnslojalt og juridisk aktverdig.

 

Men samtidig har jeg blottstilt meg for gjengjeldelse. At jeg selv tilsynelatende er "psyko" hjelper ingenting når snuten dukker opp på døra og og endevender huset i leting etter barneporno og bevis for at jeg er medlem i en internasjonal pedofilring, iflg et anonymt tips. De raserer huset og tar med seg datamaskinen min og tauer meg inn til avhør og setter igang etterforskning.

 

Ei heller hjelper det noe når jeg blir tauet inn til tolla på vei til ferie, fordi de har fått et anonymt tips om at jeg smugler valuta ut av landet . Og etter at tollerne har enevendt alle kroppshull fordi tipset antydet at valutaen besto av diamanter, så har jeg mistet flyet mitt og må overnatte på hotel til neste dags fly.

 

På vei hjem er jeg fremdeles sår i rævva etter analspylingen, men tror du jaggumeg ikke at jeg blir tauet inn til tolla igjen fordi de har fått tips om at jeg smugler 1/2 kg kokain inn i landet. Nye undersøkelser og nye tester, nytt glidemiddel i rassen og nye forsinkelser.

 

Vel hjemme venter det brev fra skattevesenet om at jeg angivelig har jobbet svart for enkefru Olsen i perioden som jeg var arbeidsledig og hevet dagpenger. Og dette var i samme periode som jeg var sykemeldt fra min andre jobb. Innimellom alt dette har jeg vært på ferie i utlandet (som jeg kommer hjem fra nå). Det kommer ikke som noen bombe at det hele baserer seg på et anonymt tips. Løgn alt sammen, selvfølgelig, men det er opp til meg å bevis at det faktisk ikke er sant.

 

Så igrunnen er jeg uskyldig i alt dette her og kan bevise det, men faen for en suppe å komme opp i. Og så inn i helvetes mye tid som går med.

 

Når alt dette er tilbakelagt og oppklart så blir det godt med en ferie, men tror du faen meg ikke at de stopper meg på vei ut av landet, IGJEN, pga. tips om valutasmugling og så skjer det samme på vei inn i landet, IGJEN, akkurat som sist. Og undere over alle under (eller kanskje ikke) så venter det brev i postkassa fra skattevesenet, IGJEN. Og mens jeg leser brevet så ringer politiet på døra, IGJEN, ang. pedofilmistanke etc. etc.. Forskjellen er at denne gangen er det vanskeligere å forklare sin uskyld, jeg er jo en BEKJENT av politiet, tollvesenet, skattevesenet etc. siden jeg har vært etterforsket tidligere for det samme.

 

Så nå sitter jeg her, "psyko" eller ikke "psyko" i overvåking for den minste ting, og da er det slettes ikke lett å forholde seg "psykoaktig" ovenfor dem som jeg har forklart til de forskjellige etatene at jeg tror er mine hevnere og. Jeg blir jo den første som blir mistenkt likevel.

 

Nå reiser jeg på ferie imorgen for å slappe av. Jeg har ikke sagt til en levende sjel at jeg drar, men for sikkerhets skyld har jeg beregnet ekstra mye tid for insjekking og smørt vaselin i anus for å lette eventuelle granskninger.

 

Så hvem vet, selv om jeg har forsøkt å krysstipse om angivelige ulovligheter om min antatte fiende så er jeg vel forberedt på gjengjeldelse helt til vi ligger i grava begge to. Side om side. Og det verste av alt er at det er jeg som har tatt doble spadetak hele tiden.

 

G :)

Endret av Gaidaros
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...