Gå til innhold

Skriv din siste hilsen til Steve Jobs


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke alltid vært enig i Steves ideer og måter han har gjort ting på, men det er helt klart at vi har mistet en nøkkelpersjon i utviklingen av IT-produkter (Programvare, telefoner, notebooks også videre). Jeg tror det er viktig å tenke på at uten han og Apple, kunne utviklingen av den personlige datamaskinen tatt en helt annen retning. Det er synd at han tapte kampen mot kreften, men han vil nok for mange leve videre igjennom Apple.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv om jeg personlig boikotter alle Apple produkter, så er jeg veldig takknemlig for det de bringer til markedet mtp smarte og enkle løsninger, samt fokus på design. Apple har pushet mange andre produsenter i riktig retning, og absolutt vært en stor innflytelse på markedet. Mye av dette takket være Mr Jobs. Trist at en slik mann skal forsvinne i såpass ung alder, takk for alt og hvil i fred Steve! :)

Lenke til kommentar

Jeg er ganske sikker på at teknoverden har tapt en viktig pådriver i dag. Jobs har, spesielt de siste årene, røsket opp i en del teknologiske markeder som trengte å bli gitt et spark. På tross av at Apple sine løsninger ofte blir kalt forbrukerfientlige, så tror jeg at vi som forbrukere har en del å takke Jobs for. Uansett om man nå sitter med et iOS-, WP-, eller Android-device.

Lenke til kommentar

RIP steve,

Jeg var aldri noen stor fan av produktene dine, men ditt intellekt og sans for nyskaping samt dine visjoner skal jeg annerkjenne på det sterkeste.

Du var en stor mann, du dro teknologien videre til det nivået som vi er på i dag og slo gjennom i et marked med hard konkuranse som MS hadde monopol på.

Verden har lidd et stort tap.

Hvil i Fred.

Lenke til kommentar

Steve er mye mere enn "iphone-mannen", husk. På tidlig 80-tallet trumpet han gjennom hjemme-PC som et mulig marked og lagde Macintosh, som hadde en vindu/mus-interface flere år før Windows fulgte etter med sin versjon. (Det hadde forsåvidt Commodore Amiga-maskinene også)

 

På 90-tallet ble han desillusjonert og forlot Apple. Da revolusjonerte han like godt animasjonsverdenen med Pixar-studioet sitt.

Så kom han tilbake til Apple, og kom opp med iMac, som ble kjæledeggen til alle designere og damer med sine fine pastellfarger og ingen klumpete boks i datakroken. iMac hadde all hardware innebygd i skjermen. Så kom iPod, som slo knockout på hele MP3-spiller markedet. Når han ble lei av å lage nye modeller iPod, dukket iPhone opp, og knuste hele mobilmarkedet til grus. Så kom iPad 1 og 2.

 

Dataverdenen blir nok ikke det samme uten Jobs og hans energiske presentasjoner.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt ipod touch i 3 år nå og kjøpte meg en ipad i oktober i fjor (i Kina vel å merke). Selv om jeg ikke er så ekstremt glad i Apple så har de laget innovative produkter og jeg håper de fortsetter å skjerpe konkurrentene sine. Tusen takk Steve Jobs for det du har gjort for maskinvare (og software) industrien, det er synd at du måtte forlate oss så tidlig, RIP!

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...