Gå til innhold

Samsung 7-series tråden


Jakke

Anbefalte innlegg

Eit par spørsmål:

 

1. VIl det vere lurt av meg å dele opp hdd?

2. Evt korleis gjer ein det?

3. korleis går eg fram for å bytte mellom integrert og dedikert grafikk, og kan eg velge at ulike spel f.eks altid skal nytte seg av dedikert?

4. noko tips eg burde plukke opp før som sist som gjer pcen enda bedre i bruk? ;)

 

-amumar-

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snakka med kundeservice både på lefdal og hos samsung før eg kjøpte S03 sjølv, og det einaste eg fekk av info var at S03 er av nyere produksjon enn S01, Ellers var alt likt sa dei, Men, før og etter tilbodet på desse maskinene hos lefdal så var S03 ca 1000,- dyrare enn S01 - forklar det den som kan.

 

Uansett, det omsnakka nettverksproblemet har ikkje eg på min 14" S03.

Lenke til kommentar

Jeg bestilte meg en slik en. Nå merker jeg stoooOOOOr forskjell på nettet ja. FIkk helt andre hastigheter.

ANbefales hvis man ikke må ha 2 usb da såklart :)

 

Du har rett i att

OnNetworks N300 11n Wireless USB Adapter er bra. Tusen takk for anbefalingen. :thumbup:

Denne må jeg bare få anbefale til dere som sliter med trådløs nett på maskinen.

Mannen bestilte den til meg på torsdag, og i dag lå den i postkassa og kan trygt anbefale den videre etter noen timers bruk. Nå vet jeg jo ikke om denne holder lenge (siden prisen var 49 kr) men hitill er det ingenting å utsette, så nå er en super pc, blitt enda mer super.

La inn en anbefaling på den inne på komplett (men tar vel en stund før den kommer inn)

Endret av Nemisana
Lenke til kommentar

Review\ TEST AV en samsung 7 serie NP700Z3C -s01SE

 

Det viktige er at nettverkskortet har store problemer med "dropouts".Dårlig integrasjon av Intel 6235 wireless adapter??

 

Skjermen har elendig kontrast og innsynsvinkel - men fargene blir merkbart bedre ved å trykke Fn+f1 og endre skjerminnstillinger til "skarpt" - da blir det litt liv i fargene.

Wifi er elendig:Problemet er vel integreringen av et Intel 6235 wireless adapter. http://communities.i...message/165735. Dette blir nå satt fingeren på av en større del av brukerne. Å sende til samsung service gir ingen fremgang. Man kan lure på om det er policy å bare returnere pcn tilbake til kunden uten å gjøre noe. Det betyr vel at samsung ikke finner hardwarefeil. Å reinstallere drivere fungerer ikke. Konklusjon: Det finnes pr. i dag ingen løsning. Samsungs klokeste hoder har ikke funnet noen løsning. Har du krøll: hev kjøpet!

 

Man skulle tro at det er en god pris når det koster 7000kr. Det er det ikke når ikke nettverkskortet ikke fungerer som det skal. Har det ikke gått over 14 dager - og du har "litt lagg" i Wifi - ja, da bør du bruke angrefrist. Be om returseddel

 

Positivt: når sånne basale greier ikke fungerer så er det ingen grunn til å gi positive grunner for å kjøpe. Skjermen på min 4 år gamle IFL 90+ er av samme ulla. Skuff. Har dere noen spørsmål er det bare å spørre.

Endret av lars_E_E
Lenke til kommentar

Det er ikke nettverkskortet som er hovedproblemet, men antennekablene/plassering av antennekablene i samsung maskinene.

 

Intel 6235 fungerer utmerket i andre maskiner. Og andre nettverkskort (prøvd atheros og broadcom) fungerer like dårlig/dårligere i samsungen.

 

Problemet beskrevet i intel tråden du linker til kan nok også påvirke resultatet, men er ikke der hovedproblemet ligger med samsung maskinene.

Lenke til kommentar

Ikke nødvendigvis det heller. På de første S7-ene som kom så var det et anna merke på WiFi/Bluetooth-kort, og om man beholdt antennekabler og byttet til et Intel-kort så ble det mye bedre.

 

Antar at skikkelige drivere kunne fikset problemet. Anbefaler ingen å vente på dette.

 

Har forresten noen andre samme problemet med Wifidropouts på pc`n?

 

Lefdal tar forresten ikke å sender returseddel. Man må enten levere pcn inn til butikk eller poste for ega regning.

Lenke til kommentar

Ok jeg må si jeg ble litt irritert i starten angående at jeg faktisk måtte kjøpe en ekstra usb nettverk.

rett skal være rett så skal det strengt talt ikke være nødvendig på en flunkende ny pc.

 

Og etter at jeg leste litt over her hoppet jeg på oppgaven for å få det innebygde trådløse kortet til å fungere sånn det burde...... Etter mye lesing/søking på intel og google sine sider fant jeg ut som andre her før meg. Det er tydelig et problem med wifi på disse maskinene. Det du skriver om antennekablene OC freak er jeg ikke helt enig i. Greit nok at man har en mindre strek på forbindelsen en med andre maskiner/enheter, men det er ikke det som gjør at man detter ut av nettet til stadighet osv....

 

For med denne N300 adapteren jeg kjøpte for å teste så ble alt veldig bra helt til jeg skulle teste på hytta i helga. Fant ut at jeg hadde fult signal men alikevel datt ut på enkelte steder jeg ikke hadde fått testa skikkelig. Og da kunne det ikke være disse ledningene som var problemet siden jeg ikke benyttet meg av de...... Uansett er ikke noe fix på dette annet en å gå inn på routeren og sette den til 802.11b only. En så lenge.

 

Når jeg gjorde det kunne jeg ta vekk den N300 adapteren og bruke det intigrerte wifi kortet helt problemfritt :) Helt topp speed faktisk. Det er jo ikke alle som har mulighet for dette da de sikkert bruker pc'en på skole osv.....

Hadde egentlig tenkt til å selge pc'en fordi jeg ikke var helt fonøyd med ytelsen i GW2 og skjermen har dårlig innsynsvinkel.

 

Men har nå på en eller annen måte blitt så glad i pc'en at jeg ikke klarer å selge den alikevel. Men syntes det er viktig å dele litt erfaring i tråden her.

 

For dere som har mulighet gå inn på routeren og gjør den endringen så slipper dere i allefall å ha wifi problemer til det kommer en fix på dette :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

eg har sjølv S03, var på tilbod til 6995,- så gjekk for den som hadde høgst førpris.. :p

 

prøvde før kjøp å innhente info om forskjellane mellom S01 og S03, både hos lefdal og samsung, men kan ikkje skryte av å ha vorte mykje klokare etter dei to telefonane.

 

Einaste dei kunne fortelle meg var at S03 var av nyare produksjon.

 

Men eg, med min S03, har ikkje merka noko til wifi problemet mange snakkar om med desse maskinene, så det kan hende dei har gjort noko i den gata med S03?

 

Ellers er dei nok prikk like.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...