Gå til innhold

Ingen reaksjoner mot Gears of War-spillere (X360)


Anbefalte innlegg

De som har mulighet til å handle over nett trenger ikke bry seg, nei. De som bor et lite sted med kun Elkjøp som "spillbutikk" ville tapt på dette. Derimot er det ikke alle som får med seg at spillet blir gitt ut før det ligger i hylla, vi litt mer spillinteresserte får slikt med oss. At Elkjøp/Elgiganten/Lefdal (Dixons) mister muligheten til å selge MS-spill kan ikke hjelpe noen andre enn Sony, siden det er PS3-utvalget som da vil bli mest velfylt. Skulle dette (ikke sannsynlig) gå utover Xbox-salg også, taper ihvertfall MS penger. Tenk deg og ikke få solgt i Norges største og tredje største kjede + alt annet som Dixons eier i skandinavia. Det er tap det!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis ikke Elkjøp klarer å overbevise Microsoft at de har tatt gode nok steg for å forhindre slike utfall i fremtiden, så vil Elkjøp miste muligheten for å få nye spill før lansering, og muligens miste all distribusjon fra den kanalen.

 

Ja for MS er virkelig tjent med at nordens største kjede ikke selger X360 spill til lansering eller ikke i det hele tatt... thumbup.gif

 

Nei det er jo åpenbart, men slik fungerer det om noen driter på leggen, selv om det ikke er en fasit. Blir uansett tvilsomt å få noe kritisk utfall for Elkjøp, kanskje en bot, eller mest sannsynlig en unnskyldning og smekk på labben.

Lenke til kommentar

Nå tenkte jeg på forhåndsbestilling på internett. Ikke fjerne det fra alle verdensbutikker.

 

De fleste kjøper vel ikke spill over nett?

Eg bestill som oftast på nettet. Eg er dog ikkje den "heilt vanlege forbrukar". Men dersom spelet ikkje ligg i postkassen min 1 eller 2 dagar før, eller seinast på releasedagen plukkar eg spelet i butikken. Har blitt nokre returar over åra. Men, sjølvsagt når Elkjøp klønar det til, så får ikkje eg nyta godene! Hehe.
Lenke til kommentar

Virker om at Elkjøp ikke greier å finne mellomtingen mellom <levering lenge før release> & <levering lenge etter release>

 

Gratts til dere som fikk spillet! :w00t:

Det er vel ikke så enkelt når det virker som tiden fra de sender spillet til det ligger i postkassen varierer med godt over en uke. Kundene klager om det kommer for sent, utgiver om det kommer for tidlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...