Gå til innhold

Forza Motorsport 4 - Den store tråden!


Bilklubb - me bør samle alle i samme klubb. Kva skal den heitte?  

119 stemmer

  1. 1. Kva burde bilklubben heitte?

    • Gamer.no. Tag: GaNo
      30
    • Forza Norway. Tag: FzNo
      85
    • Anna, spesifiser...
      4


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nydelig hjemme kino :thumbup:

 

Takker :)

 

Sykt heftig oppsett Spillarkivet.no!

Gleder meg når jeg får flytta hjemmefra og hatt eget rom med liggnendes oppsett som du har ATM :p

Foreløpig blir det wheel stand, vanlig random stol, 50" TV, bra stereo, GT2 porsche ratt /med CSR shifter, G25 pedaler. Blir greit det også da :D

 

Takker :) Alt til sin tid. Jeg hadde muligheten til et spill-/kinorom nå som vi bygde hus. Høres ut som du får et ganske heftig oppsett du også :)

 

Jeg betalte 420 euro for ratt og pedaler. 38 euro i frakt. Totalt 458 euro er nå i underkant av 3600 kr. Tror kursen var litt høyere når jeg bestilte. Nå har jeg ikke den nøyaktige summen på toll her, men når jeg sjekket et annet forum jeg har fortalt om dette skrev jeg at det ble ca 1000 kr i toll. Toll er jo på 25 % (om jeg ikke tar feil), så med dagens kurs skulle det bli ca 900 kr i toll og tull. Det betyr at den totale prisen er på ca 4500,-, om du bestiller samme som meg. Men med den pakken du skisserer til 310 + 38 i frakt (om den er lik fortsatt) så blir det 348 euro som er 2700. Med en toll da på 675 kr blir det totalt 3375 kr. Mulig jeg tar feil eller har glemt noe her, men dette gir deg en pekepin på hva prisen blir. Pakken blir levert av DHL på døra :)

 

Ja okei. Dette så greit ut, så er det jo snakk om kvalitet også da ;)

men åssen blir det med garanti osv, hvis det skulle skje noe? Da får man vel ikke gjort så veldig mye i og med at den er bestillt fra tyskland :/?

 

Min erfaring er at Fanatec sine produkter har god kvalitet! Garantien er på 2 år. Skjer det noe må du ta kontakt med dem, vise frem kvittering og forklare problemet detaljert. De har en egen blogg (http://www.911wheel.de/) som kan være verdt å følge med på. I siste posten dems snakker de om GT2 + FM4 :)

 

Jeg er veldig fornøyd med Playseat. Er mulig at min kroppsfasong passer ypperlig til den stolen. Har hatt folk innom som ikke har likt stolen. Skulle gjerne hatt justeringsmuligheter på ryggen, men som bøttestol synes jeg den er bra nok. Finnes det noen andre stoler i ca samme prisklasse som er bedre?

 

 

Egenbygd stol med skikkelig bøttestol(OMP, sparco eller lignende) er mye bedre å sitte i, og kjøper du stolen brukt + sveiser ramme selv så er det også en god del billigere :)

Ikke er det så vanskelig heller, du lager bare nesten lik ramme som playseaten.

Hadde jeg hatt plass så hadde det blitt det på meg ihvertfall, med holder for tastatur, drikke + litt annen småsnacks.

 

En kompis av meg bygde egen stol. Har du tilgang på sveiseapparat så er det ikke noe problem. Kom over en ny type stol fra SimRoom. VisionRacer -> http://us.simroom.com/us-store

Lenke til kommentar

Fanatec er bra saker, men jeg kan ikke fordra H-girspaken deres. Føles så billig, simpel og skranglete i forhold til alt det andre.

 

H-girspaken er vel det eneste stedet hvor Logitech G25/G27 er bedre. Det største problemet synes jeg er at den ikke sitter godt nok fast. Jeg har kjøpt meg Playseat sin girholder, så neste prosjekt blir å forske på om det går an å montere Fanatec sitt H-gir på Playseat sin girholder slik at den sitter helt fast. Girspaken i seg selv synse jeg er veldig god. Det kan nevnes at det fulgte med to gir når jeg kjøpte ratt av Fanatec. Jeg fikk med en sekvensiellgirspak også.

 

Finnes det ratt med H gir til Xbox?

 

Fanatec er vel de eneste som lager H-gir til Xbox 360.

Lenke til kommentar

Forza 4 nærmer seg med stormskritt nå kjenner jeg, lurer litt på om jeg skal kjøpe inn et ratt, h-giring er ikke så viktig, har vært mest fan av F1 giring, uansett hvilket ratt er det folk flest her har til x360/Forza?

 

Ser at Fanatec er nevnt over, titta på de, får vel kanskje ikke noe bedre til x360 for øyeblikket? Eller?

 

 

Edit: Ser de skal komme med et ratt spesial lagd for Forza, CSR eller noe slikt, ser meget interessant ut må jeg si.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Må si jeg er nesten sjokkert over hvor liten interesse det ser ut til å være for Forza 4.

 

Sjekk vg forumet, som speiler spill interessen i Norge ganske bra, og det finnes ikke noen ting om demoen. Og spillet kommer ut om cirka en uke.

 

http://vgd.no/kultur-og-fritid/spill

 

Skal love dere hvis det var en GT6 demo som var sluppet så hadde forumet gått av hengslene.

 

Tragisk egentlig fordi utifra demoen alene så er det tydelig at Forza har tatt enda et syvmilsprang fra GT.

 

Folk flest kommer faktisk til å ignorere Forza 4, selv om det skulle få et snitt på 97%, kun fordi det er på 360 og ikke PS3. Og de kommer heller til å vente 4-5 år til GT6 kommer ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...