Gå til innhold

Nytt Counter-Strike-spill annonsert (Mac, PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde vært tøft om de hadde klart å implementere et slags ranking system og Clan war system slik at man ikke trenger å finne match via mirc.

 

Jeg siterer artikkelen:

"Valve lover at Counter-Strike: Global Offensive skal komme med nye våpen, kart og figurer; samt et kamporganisering-system"

 

Jeg har bare 2 ting å si om CS G:O, håper det ikke blir som CSS, håper det blir som gode gamle CS, bare med mer stash som gjør at spillet varer lenger.

CS er ett ikonisk spill i FPS-sjangeren, om noen skal oppdatere CS er jeg glad det er valvE.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
kan også vinne å eliminere alle fiendens enheter

Liten skrivefeil her? "...kan også vinne ved å eliminere alle fiendens enheter."

 

Dette blir forøvrig spennende å se hva Valve gjør ut av dette, annet enn tidligere nevnte hatter.

 

Det har du helt rett i. Takk. :)

 

Har fikset feilen nå.

Lenke til kommentar

Jeg mener det er svært beklagelig at Hidde path skal være med i produksjon. Vi snakker her om tredjeparts-studioet som så til gangs klarte å ødelegge cs:s med bugs etter de liksom-oppdateringene sine.

 

Videre så kommer jeg til å bli veldig veldig overrasket viss cs:go klarer å ta marketshare fra 1.6 og source som har ligget på top 3 lista konstant over mest spilte spill på Steam. Joda, cs:s klarte det riktignok i sin tid, men etter hvor mange år? Og er det "plass" til 3 cs versjoner i spillverden?

 

Blir uansett spennende å se hvordan cs ligger ann om 2-3år. Det er jo tidenes online fps. Opprinnelig laget AV fans, FOR fans.

Lenke til kommentar

Jeg spilte aldri CSS av åpenbare grunner, men jeg viste aldri at Hidden path var utvikler for CSS.

Om de nå er satt til å utvikle CS G:O så har jeg ikke alt for store forhåpninger, bare se på hva de gjorde med CSS.

 

Om dette skal fungere så må CS G:O være bedre en begge CS og CSS (ikke at CSS er så utrolig vanskelig å out-do) og samtidig ha noe fra gamle CS som får eldre gamere til å kanskje gå tilbake til våre røtter, for min del er Mega man mine røtter om man snakker generel gaming, men CS var det første FPS som fikk meg til å gå gæ'ærn av ekstase.

CS var tider det, savner å ha en haug av kamerater på vent som gamer PCW's i alle sine rom.

 

Om det har samme feel som CS er jeg solgt.

Om det har samme feel som CSS er det unødvendig å gi ut.:o

 

 

PS: Ut ifra den traileren (ikke at den er veldig relevant, bare må nevne det) ser det ut som det er for mye fokus på å få det til å SE pent ut.

Strike one.

Endret av Puro
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Nå har jeg spilt CS aktivt i mange år, og alt i meg tror at dette ikke vil fungere.. Vi som har spilt 1,5 og 1,6 så lenge vi kan huske, vil nok ikke gå over. CS 1,6 er et unikt spill som jeg mener aldri kan erstattes av et nytt. Counter Strike er nå bare et navn for å få solgt spill ifølge meg. Sier for all del ikke at spillet blir dårlig, men jeg er forberedt på at det ikke blir samme type spill med samme sjarm. Går nok litt over til C.O.D for å få det til å fungere bra på alle platformer. Vil jeg tro.

 

Bildet på førsteside virker som skins på source? Noe bedre gjennomført enn detta?

Lenke til kommentar

Nå må dere ikke glemme at Valve er VERDENS BESTE til å lage spill, de slipper ikke noe som ikke fungerer.

 

Til 1.6'ere, "1.6 er så mye bedre enn Source" vi begynner å bli lei.... Kom med fakta og konklusjoner ikke bare "feelingen er så mye bedre"

 

CS blir ALDRI cod! man vil ikke ha re-genererende HP, MOD miljøet kommer til å bli ett av de største og mest aktive, siden dette kommer på source engine er det allerede mye kompetanse der ute. DLC kommer til å være fraværende, Det blir dedikerte servere noe som igjen blir allmanne eie. Dette kommer til å bringe FPS esport videre! håper bare grafikken blir en del bedre en source da de fleste maskinvare produsenter er interessert i å sponse dette i stede for lego klosser.

Lenke til kommentar

Til 1.6'ere, "1.6 er så mye bedre enn Source" vi begynner å bli lei.... Kom med fakta og konklusjoner ikke bare "feelingen er så mye bedre"

Har du spilt 1.6? Prøvd det en gang kanskje? Så søtt. Desverre så stemmer det du sier, det er noe helt anna å spille 1.6, alt er simplere, mer direkte. Simple teksturer, simple models, alt står på aim, reaksjon og ingame iq.

 

Spør hvilken som helst CS-spiller, proff eller casual, han vil si det samme. At alle andre enn deg merker forskjellen sier mer om deg enn det sier om dem.

 

On topic:

Valve kan sakene sine, og GO er ikke en etterfølger til CS:S eller 1.6, det er et nytt spill, enkelt og greit. Som BC og BC2 er til BF-serien. Jeg tror det blir spennende med et nytt CS, får friska opp CS-verdenen litt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...