Gå til innhold

Bidragsyterne flykter fra Wikipedia


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Glemmer å sjekke? Jeg abonnerer på endringer i alle de artiklene jeg føler at jeg kan nok om til å være nyttig. Hvis noen endrer på noe, så dukker det rett opp i feed-leseren min. De fleste av dem er ferdige og det er lite nyttig man kan legge til. Jeg kommer ikke til å redigere artiklene for å forbedre statistikken. Men jeg følger med på hva som skjer.

Lenke til kommentar

Kanskje en del av løsningen kunne vært litt "e-cred". Om det var mulig for brukere med store bidrag til wiki tema over lengre tid å "adoptere" en artikkel og få sine navn kreditert i bunnen av artikkelen (ekte eller nickname) så tror jeg det hadde gjort sitt til å motivere folk.

 

Det er nok mange som gjør slik av ren interesse, men man skal aldri undervurdere "e-famous" faktoren (i mangel på bedre ord) som en del-faktor i det hele. Det hadde jo vært stas å ha sitt navn kreditert i selveste wikipedia.

 

Bare noen løse tanker fra toppen av hodet fra min side. Kanskje det er en dum idè av grunner jeg ikke har tenkt over eller at noe lignende allerede eksisterer.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...